datorhelvete.

Har fifflat med datorn ett par timmar nu, och fläkten fuckar ur. Just nu är den helt okej, men som tur är har jag fortfarande ca 12-13 månader kvar av garantin så jag ska ringa till komplett på måndag och förhoppningsvis få ett nytt graffikkort, eventuellt reparerat grafikkort.

Får se hur som helst, jävligt jobbigt var det. Men nu är den tyst som få och fungerar utmärkt, men ska ändå byta ut den för det kommer bara bli värre. Och säger dem att jag inte får byta den så kommer jag totalragea och kriga. Men hur som helst, städat hela rummet idag också.

Bytte även skrivbord, eller ja bord i alla fall. Skrivbordet jag hade innan har jag haft i typ 5-6 år haha, och det ser sjukt ut, ser ut som en pundare har användt sig av skrivbordet halva sitt liv. Men jag har slagit knytnävarna i den och haft tråkigt och karvat in saker med nyckel/kniv och så vidare.

Tänkte slänga upp en bild så ni förstår hur jävla illa det såg ut haha ^^,

Som ni ser, helt sönderslaget och pundigt som det bara går, var dags att byta lite. Jag fick mixa till det, skulle egentligen köpa ett helt nytt skrivbord från Ikea men jag orkade inte släpa/slösa pengar så jag tog ett bord som har stått i hallen och skräpat (typ). Och har det som skrivbord nu istället.

Den är lite låg, men det gör inget, bättre än den förra i alla fall :). Bild på hela sexiga kittet här ocksårå!

Lite fräschare kanske ;P. Men yeye, hur som helst, dagen har vart som vanligt annars. Glott på lite Big brother, spelat lite Starcraft 2, och glott mestadels. Blev inget krök idag, surprise. Eller inte, förjävla tråkigt.. Men vad ska man göra. Förhoppningvis blir det något imorgon.

Imorgon är det också signering med Rise Against + Konsert med Rise Against och jag kan inte gå på nån av dem för har ingen att gå med, pinsamt att gå ensam ändå fast jag nästan tänkte göra det. Men nä, kan inte. Jävligt pinsamt är det o stå där och hoppa för sig själv.

Isåfall måste ja vara dyngrak innan jag ens kliver in i byggnaden, vilket inte är en bra plan det heller. Men men, hur som fucking helst (känner att jag använder hur som helst hela tiden, jävligt irriterande). Jaja, kanske drar ett till inlägg senare.

Drar upp en extra bild på min bästa hund Chino och på lillebrorsan, Morgan och Patrik som tar sönder en dator bara för att jag kan. Slänger också upp en dänga mainstream dubstep som faktist var rätt bra, länkades på existenz tidigare idag.

YouTube Preview Image

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu