Fredag.

Borde vara glad att det är helg, men som sagt. Helger är som vilken dag som helst för mig, jag sitter framför datorn och har jätte roligt.. Säger vi. Hade jätte gärna gått ut men jag blir aldrig tillfrågad, och frågar jag så säger de ”kanske”, ”vi får se” som alltid blir att ”nej blir inget idag”.

Så att, ja, vad ska man göra. Blir det av så blir det, men jag orkar inte fråga folk längre i alla fall. De vet att jag vill med, men de frågar aldrig. Så jag antar att jag inte är speciellt populär bland folk. Hur som helst, vaknade runt 12:00 idag, är ganska trött just nu, klockan är snart 15:00.

Väntar fortfarande på min lillebror så han ska gå ner och handla mat och fredagssaker till mig, han får gratis käk för det och jag orkar inte gå ner, tänker inte röra på mitt feta arsle någonstans. Jag orkar inte. Kan dra till med lite rage också.

Alla snor min mat, jag vet inte vem det är men det är antingen Mamma, brorsan eller hans flickvän. De är ju de enda som bor här dygnet runt så att. Men min mjölk och mitt bröd försvinner hela tiden, mitt pålägg, allt sånt dära. Och det börjar bli förjävligt drygt. Men det är antagligen mamma sånt knarkarluder som hon är.

Aja, blir säkert ett till inlägg senare med fler ointressanta saker. Lämnar er i alla fall med en liten dänga från Rise Against nya platta som också är kick-ass.

YouTube Preview Image

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu