Uttråkad..

Kl är 23:00, jag har precis kollat klart TSL3 som är en Starcraft 2 turnering, bland dem största internet-turneringarna i världen som slutar upp som en slags final-lan senare i New York. Hur som helst, var kul att se. En svensk vid namn ThorZaIN från wc3 bollade Fruitdealer, riktigt roligt att se.

Men men, dagen har annars varit jävligt tråkig. Vaknade halv ett och sen dess har jag bara glott vid datorn och haft absolut noll att göra.  Jag har lust att hoppa och slå sönder allt i min väg, jag börjar ruttna totalt och jag vet inte vart jag ska ta vägen, ingen aning. Men sånt är livet, lololol.. Eller nåt -_-’

Enda jag tänker på är som vanligt mitt ex, jag vet inte hur jag ska få ut henne från mitt huvud. Jag kan börja random böla till en låt, eller till nån scen i en film eller serie. Bara allt som får mig att påminnas mer och mer om henne. Det suger.. Så jävla hårt.

Gått 3½ månad nu sen hon gjorde slut, ca 2½ månad sen vi senast hade kontakt eller sågs. Och jag ångrar varje dag att jag inte var bättre, att jag inte tog tag i saker som behövdes ta tag i. Simpla jävla saker som betydde allt för henne. Jag är en jävla idiot.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu