yyo

Gårdagen var ju lite sisådär, började med att jag o Sanni drog och tog det lugnt hos Malin och väntade på att de skulle sminka sig o allt i 300 timmar, yay. Haha, men hur som helst så drog vi sen in till duvnäs och typ långt in i ingenstans, fan vad jobbigt det var, jävla krigszon att gå igenom för att komma dit.

Ingen av oss hade öl eller något medans alla andra var dyng som satan, men det var nån ålänning som var jävligt glad och kry som bjöd mig till Åland i sommar, hahaha. Men hur som helst, de flesta drog typ en timme efter vi kom dit, o sen drog vi typ en timme efter det och vi skulle ta sista bussen som gick.

Men självklart stog vi på fel sida av vägen och missade den bussen och var tvungna att gå hem, jag lackade satan för jag var på rätt lågt humör för jag ville ha öl och sådär, lite tråkigt men ja, jag surade satan och blev arg och ringde taxi och tog taxi hem för mina sista pengar, eller ja, jag har typ 50kr kvar haha.

Men sånt som händer, är ju varken första eller sista gången liksom, man får ta sånt, men jag hatar när det händer ;p. Hade vart en annan sak om jag inte hade vart spiknykter, då hade jag gått 15 mil om jag så behövde, för då bryr man sig inte ;p.

Men idag har jag haft det grymt tråkigt, vaknade väl runt ett och har bara suttit hära vid datorn och glott på ingenting i stort sett. Är fett avundsjuk på Belle som ligger i solen i kanarieöarna och bara är, wtb det. Hade vart underbart. Har försökt få tag i folk men folk verkar skygga för solen, vet inte vad det är.

Så blir väl till o sitta här och undra vad fan man ska ta sig till, funderar på att gå ut o spela basket med mig själv men känns ju rätt så lamt o göra det, vet inte haha. Hur som, hoppas mina miljarder läsare får en trevligare dag än jag har haft so far. Pusshej.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu