söndag

Yes, igår var en riktigt härlig kväll faktist, började med att jag drog till Nas runt 21 på Claras 30 årsfest. Sen rände vi runt lite här o var, typ fram o tillbaka till Lenny och sen till mig sen till någonstans sen slutade vi hos nån snubbe, tror det var Dogge som bor där xD.

Anyway, var riktigt bra. Blev lite för mycket pengar men ja, 700 spänn ungefär, fattar inte hur det gick till, men jag ”bjöd” på 3 öl också men det är ju inte mer än 150kr, så fattar inte hur jag drack typ.. 7-8 öl själv? Iof så var det ingen förkrök, så antar att det blev så många ändå på krogen.

Men jag kände mig någorlunda ”nykter” hela kvällen tills vi kom till Dogge, då drack jag typ 3 öl till o de bara slog till och jag snurrade satan haha. Men men, kom hem runt 4 och var fortfarande sjukt full men la mig inte förns 7 när jag nyktrat till lite. Snackade med Belle som också hade vart ute och härjat trots att hon är sjuk, jävla stenhård brud det dära.

Anyway, Kicko är en galen jävel, vi mötte några precis utanför honom när vi var påväg hem så drog han vidare till en annan fest 4 på morron, jag pallade verkligen inte, en öl till och jag hade deckat haha :). Anyway, skön helg, en av dem bättre på senaste, behövde det verkligen!

Men nu är det söndag, idag blir det big brother vecko-finalen som blir höjdpunkten av dagen haha. Sen imorgon börjar allvaret igen och måste plugga som ett svin. Men det går ju inte så bra det heller, men börjar bli lite ont om tid..

Borde egentligen fixat ett sommarjobb men.. Det är ju försent nu typ o fixa. Egentligen vill jag spara alla mina pengar och bara leva min sista hela sommar i frihet. Kanske man borde försöka, men jag är inte bra på att spara..

Sen på onsdag/torsdag får jag hem sakerna från EO. Då blir det megadeff och jag kommer att vinna över hela världen när jag ser ut som en mix av Brad Pitt och Justin Timberlake, inga problem, inga problem.

Slänger nog in ett till inlägg senare inatt antagligen. Får se vad jag har för humör då, lämnar er men en skön jävla dänga.
YouTube Preview Image

En av favoriterna sen ett par år tillbaka detta med. Alltid gåshud, speciellt introt får mig att rysa.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu