bra kväll!

Yes, jag sprang och köpte öl precis innan systemet stängde, tog en dusch drog på mig lite kläder, pallade inte raka mig o hålla på o ”snygga” upp mig. Men drog till Patrik vid 21 för det skulle vara typ fest där men det blev inte så, ingen hade krök.

Och Kicko hade ringt mig från ingenstans och sagt att jag ska komma till honom att de satt o kröka där, var lite sisådär till det först eftersom jag inte umgås med kicko alls annars men jag drog dit i alla fall haha, bad en random kille på en balkong o öppna port dörren, hade turen där :).

Men kom dit, ser massa människor och träffar Kicko, snackar lite, träffar en as skön brud som var där, typisk brud som jag tycker är as sexiga, lite sådär burlesque typ 50-tals aktiga brudar. Svart hår, rosett i håret, det utseendet liksom, haha hon var 25. Men vi snacka och hade kul i alla fall.

Sen drog vi till nasdarowje eller vad fan det heter men det blev inte av så vi drog till eddys haha, så bjöd hon 25 åringen på en öl och jag blev gladfull och allt var skönt, och blev ”inbjuden” på kickos bruds födelsedagsfest på nasdarowje nästa helg, så det ska bli kul, typ.

Skönt o träffa massa nya människor i alla fall :). Och jag får ju träffa 25 åringen igen nästa helg ;), haha! Jag kommer ju inte försöka knulla henne eller så, absolut inte. Men ögongodis och ha nån liksinnad o snacka med är alltid bra att ha det också :).

Men ska vara i forum kl 16 nu i alla fall, så ska ta en snabb dusch och dra in sen och sen drar vi till Morgans innebandy match och glor och är världens bästa klack! Haha!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu