Kom hem för typ en timme sen från kryssningen. Det var ingen jätte hit, trodde faktist att det skulle bli roligare. Jag har inte vågat titta på mitt bankkonto än för jag kommer börja gråta. Jag drack bara från baren, sket i att köpa öl från tax-freen denna gången. Vet inte varför..

Men hur som helst, det var för mycket folk. Det var hellt fullproppat, helt sjukt mycket folk. Visst var det bra stämning och grejer, men alldeles för mycket folk för min smak för att vara ärlig. Plus att alla bodde i olika hytter, långt ifrån varandra. Så man tappa ju bort varandra hela tiden, sjukt drygt.

Gick säkert runt totalt och letade efter folk i 3 timmar och man hittade ingen för det var så mycket folk så de kunde vara vart som helst i en klunga. Men men, jag blev inte jätte, jätte full. Men jag blev jätte full, haha. Jag drack sjukt många white russian för jag blev lite less på deras öl. Efter 4-5 öl smakade det skit av nån anledning?

Men hur som helst, i början när alla var ganska nyktra och bara hade druckit några öl körde vi karaoke. Jag Robin och Anton sjön Teddybjörnen Fredriksson. Vi var bäst av alla. Fick as mycket applåder, för vi var helt klart bäst, haha. Men det var typ det enda roliga på hela kryssningen.

Ingen ville dansa och härja, alla var tråkiga. Så jag blev less sen och gick och sov runt halv fem eller något. Medans alla andra partade loss fram till typ 8-9. Sen blev de lite öl till på dagen, men längtade bara hem för jag orkade inte mer. Vaknade upp med världens huvudvärk, för båten skakade sönder, som en jordbävning vare mitt i natten när man sov.

Så av allt skakande så gick huvudet typ av och fan, sjukt huvudvärk i alla fall. Under hela resan så tänkte jag bara på en sak. Det var mitt ex, det har gått 3 månader sedan hon gjorde slut. 2 månader sedan jag sist träffade henne (typ). Och enda som finns i min hjärna är hon, hela tiden. Jag klarar inte av det, jag blir på så pass nedstämt humör att jag vet inte vad.

Jag inser nu också mer än någonsin hur tjock jag är. Jag måste gå ner, men det spelar ingen roll. Jag kan gå ner och bli värsta hunken, bli hur snygg som helst. Kommer ändå inte spela någon roll, jag kommer ändå aldrig få någon som klarar av att vara med mig. Så jag ser inte någon anledning till att gå ner och komma i form egentligen.

Enda anledningen är väl för att kanske få lite uppmärksamhet från brudar, men det är nog inte helt okej att vilseleda stackars flickor till att tro att jag kunde ge allt när jag inte kan ge ett skit. Så ja, kortfattat trodde jag att det skulle bli as kul, att jag behövde komma ifrån datorn för att må bättre.

Enda resan gjorde istället var att få mig o må sämre.. Men jag hoppas det blir chillkrök hos någon i helgen.. Har fortfarande bärs kvar i kylen från förra helgen som jag tänkte gå ut med blev inget av. Det kanske får mig att må bättre isåfall, vet inte. Det är inte lika kaotiskt som på krogen eller på båten eller what so ever.

Lägger upp några bilder från båten imorgon eller något, lillebrorsan har kameran och är inte hemma så kan inte göra det nu.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu