mhm

Jadu, drar ett tidigt inlägg, klockan är kavrt över 10 och jag ska gå lägga mig tidigt idag tänkte jag, bara sovit fyra timmar inatt mellan åtta och 12 så är rätt trött. Vet inte direkt vad jag har gjort idag, glott på serier, ätit tacos, glott på big brother litegranna och haft mega tråkigt som vanligt.

Just nu är jag lite depp för att jag kommer inte kunna gå på Hammarby matcher i år, och inte första hemma heller om två veckor. Vilket suger enormt, jag är alldeles för rädd för att jag ska se Fanny där, mitt ex alltså. Och jag skulle inte orka det, jag skulle säcka ihop totalt. Vågar inte riskera det.

Så nu kommer jag ha till och med ännu mindre att göra, men som tur är så får jag snart hem ordern jag lagt på EO och kan börja träna med lite extra hjälp så blir allt lite enklare, jag hoppas verkligen det fungerar, fan vad glad jag skulle bli då. Det är dyrt, men så värt det om det fungerar.

Så direkt när jag får hem skiten, vilket jag hoppas är på fredag/måndag så blir det hårdträna och hoppas på resultat och att det är riktigt hungerdämpande, faan vad jag längtar, hoppas som fan att det fungerar. Det är lite fusk, men varför inte utnyttja genvägar när dem finns?

Anyway, inte pluggat idag heller, börjar bli tight, haha, inte ett ord skrivet och det ska vara klart om typ 2½ vecka, bra grejer, bra grejer. Vet inte hur det ska gå till. Men whatever, orka, tar dagen som den kommer, jag orkar inte. Vi hörs, gonatt pusshej.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu