Tjabba, tjena, hallå?

Dagen har vart bra. Vaknade sent som fan för jag hälsade på en gammal vän igen igårkväll. Vaknade vid ett typ, drog till gymmet vid typ tre. En och en halvtimmes pass blev det, sen degade jag en stund framför datorn, sen träffa jag Amanda och hon skulle köpa busskort och sen gick vi till Kina och hon drack en cider.

Efter det så mötte jag upp Jimmy för han var skyldig mig lite pengar, woho cigg! Sen drog jag och mötte upp Ebba och hennes två tjejpolare inne i nån skog på ett berg och rökte massa cigg och snacka skit. Eller ja, jag satt mest där och observerade och lyssnade haha. Men ändå, var mysigt.

Mer än så hare inte vart idag, gått rätt snabbt ändå, skönt. Och på lördag träffar jag Ebba 20 (en annan Ebba haha). Ebba 20 är Ebba Degerfors och Ebba 21 är Ebba som bor hära :D. Men ja, jag ska träffa en annan Ebba på lördag i alla fall är det planerat, kul det, men lite konstigt att träffa någon som man lärde känna över nå internetskit för typ 6-7 år sen eller vad det är nu, men kul!

Får se vad denna vecka har annars att erbjuda. Måste träna i alla fall, sluta slarva med det och göra det jag ska, inte fuska. Gick inte ner något förra veckan, vägde mig imorse, var kvar på samma vikt, alltså plus minus noll. Men det är för jag fuskade lite förra veckan och tränade bara två eller tre gånger så får skylla mig själv! Men är nöjd att jag inte gått upp i alla fall.

Ja, vad mer har man att säga? Kommer sova gott, antagligen. Rätt trött och lite småglad sådär :). Gonatt!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu