tjopp

Idag har vart en djävulskt bra dag. Vaknade upp rätt sent för jag hade hälsat på Mary Jane och sett ”Dazed and Confused” och ”Jackass 3.5″ och lite annat roligt :). Vakna typ vid ett, jag tänkte dra till gymmet men så vid typ tre kanske så fråga Ebba om jag orka dra ut och det är klart!

Så sa att vi kunde gå på långpromenad och det blev ju så, en lång lång en :D. Började med att vi gick runt spåret och det tog väl bara kanske en 30-45 minuter om ens det, sen drog vi till trollan för Ebba ville bada, så satt vi säkert där en timme eller en o en halv typ.

Sen drog vi vidare och träffade också Kimmi, Vincenzio och min hund som de hade vart och badat med. Så hamnade vi hos Amanda för att Ebba hade tappat sin bikini hos Jennifer i fredags och de tog den dit, och var där på ett par cigg sen drog vi vidare hemmåt och jag glömde såklart mina cigg i Ebbas väska så fick gå till henne och då skulle hon ner och köpa godis så följde med henne ner till affären haha.

Och sen va klockan helt plötsligt över nio, så hade vart borta i fyra timmar typ. Vi gick som fan i alla fall hela dagen, så det var bra substitut för gymmet, mycket roligare och mysigare också :). Nu är klockan snart 11, så ska väl typ se på en film och sen ta och sova och upp i tid för att dra till gymmet sen försöka leta massor med jobb.

Kul helg annars, riktigt skön och allmänt good-feeling-helg typ. Skönt som fan! Och imorgon börjar dem tråkiga vardagarna igen, usch! Gonatt.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu