Hejs

Som vanligt kass på att uppdatera men skiter i vilket.. Gårdagen var rätt awesome, började med att jag vakna och drog till gymmet och körde i typ en timme eller något, kommer hem och Ebba frågar om jag vill ut o sola med henne, trodde hon skulle vara ute o festa järnet för att hon hade fått sommarlov igår.

Men men blev så vi satte oss i cp och tog några cigg och stekte i solen. Sen kom Amanda och jag köpte öl till henne sen drog vi till cp igen och drack öl, träffade på Morgan och Patrik på vägen så dem kom o drack öl med oss. Satt där en stund sen drog vi till trollan och drack öl, Patrik och Ebba bada, jag palla inte.

Amanda och gänget skulle komma dit men det blev så att vi drog till Jennifer som bor ett par minuter därifrån, väntade in lite mer folk sen drog vi tillbaka till trollan o mötte Kicko också, sen tillbaka igen till Jennifer och vi var väl kvar där till kanske ett, halv två tror jag.

Men sen drog jag och Ebba och hämtade vin och grejer hos Ebba, sen drog vi till mig och drack vin och snacka lite skit sen somnade vi typ runt halv fem kanske, vet inte.. fem? Vaknade upp av att alarmet ringde vid 10 för jag skulle upp o gymma egentligen. Men det gick ju inte när Ebba låg där och jag var rätt snurrig i skallen. Så blev till att gnida i sängen till typ 11, halv 12. Snacka lite skit med Ebba, sen kom Mamma och snacka massa skit med Ebba o haha ja.

Gick upp, gick ut med hunden, drog ner o käka pizza med Ebba, pantade lite burkar, sen skulle Ebba ha nån tjejmiddag ikväll så hon handlade massa gott till det och sånt dära. Jag svettades floder, inte så fräscht kanske. Riktigt jobbigt o gå där med världens snyggaste brud och man ba ehehehe tjock och svettig som en gris, rätt.. Inte okej!

Anyway, saknar, inte helt okej det där. Jag borde äta mitt eget skit tills jag avlider egentligen. Får inte vara så här, jag vet ju exakt vad som händer och oh well, jag får väl leva med det sen antar jag, för det här är värt det, kan inte komma ifrån det, fungerar inte. Jag är så pantad.

Men yeye, livet är hårt som jag säger 300 gånger om dagen för det är kul att säga det, heheheh. Eller något, nu ska jag typ se på ”Sinners and Saints”. Verkar vara en riktigt bra film, snittar 8.4 på IMDB om det nu betyder något. Så blir film och sen antagligen mer film, lugn kväll. Blev öl igen igår som sagt även fast jag inte ska dricka, går inte när det är under näsan på en hela tiden antar jag ^^,

Jag vet ju vad jag egentligen vill göra ikväll men det funkar ju inte riktigt så. Men ska hälsa på en annan vid namn Mary Jane antagligen och bara ta det lugnt. Ibland måste man ju få ta det lite lugnt och göra något som gjorde mig till den idiot jag är idag antar jag.

Ha en bra kväll. Love.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu