tjababahejej

Torsdag och precis vart och tränat mitt första riktiga pass på typ en och en halv vecka. Riktigt skönt var det, en och en halv timme kändes som fem timmar men det var riktigt skönt. Och fick äntligen iväg ansökan för ekonomiskt bistånd medans jag söker jobb och sådär, hoppas det inte blir avslag på det bara, då är jag så sjukt fattig så det finns inte. Har inte ett öre.

Igår gjorde jag inte ett skit för den delen, såg ett par filmer, en film som är värd att se, rekommenderar till alla ”Limitless” grym film. Tänkte först att aja kollar på denna verkar typ helt okej. Men så visade det sig att den var sjukt bra! Se den för fan!

Och har glömt berätta att min storebror (halvbror). Tog kontakt med mig i söndags, la till mig på facebook. Det var riktigt kul, inte hört av han sen jag var 12-13 typ. Han har typ suttit inne 5+ år för något, jag vet inte vad men har för mig att det är rån eller liknande. Men nu har han kommit till nån öppen anstalt eller vad det kallas och ska vara där till Februari 2012 sen är han ute.

Han har gått och blivit religiös och grejer, rätt vanligt på kåken antar jag för man inte har mycket annat för sig. Så något måste man väl anförtro sig åt när man inte kan göra något på många år alls förutom att ha skittråkigt. Jag träffade honom första gången när jag var typ 12 också. Sen samma år typ så snodde han allt, mitt och brorsans PS2 med typ 20-30 spel och massa annat när vi var borta med farsan i typ en vecka i Sverige, så fick han bo hos oss i Finland, och då var en hel del borta för han behövde sitt knark.

Så det var mitt intryck på honom, jag hatade honom men nu typ 9-10 år senare så är jag bara glad att han tog kontakt igen, han bad om förlåtelse för allt och att han verkligen vill ha oss som syskon igen och allt. Och jag sa att jag förstår honom och så. Så det är lugnt nu.

Men inte många som vet att jag har en storebror, det är typ bara mamma och självklart min lillebrorsa. Men jag hade typ glömt bort det totalt över åren att jag faktist har en storebror, rätt sjukt. Han har tydligen tänkt på oss väldigt mycket på senaste när han suttit inne i alla fall.

Har inte tagit efedrinet heller sen i lördagsnatt och det var bara bra att inte ta det för fick en sån kick idag av det så det finns inte, men börjat avta nu sisådär 4-5 timmar senare såklart, men men. Det var en grym kick jag väntade på för det behövdes för att återta gymmet igen :). Men yeye, söka jobb, hoppas på något bra. Hoppas på bidraget och hoppas på att livet blir något bra i sommar.

Hade vart kul att hitta kärlek igen iaf. Har gått tre månader med bara öl, festande och bara varit allmänt efterbliven och är redan trött på det. Jag vill ha någon att leva med, vara med, älska, ha där. Göra saker med, tillsammans. Det bara är så, fungerar inte på samma sätt utan det, gör fan inte det. Jag ångrar än idag att jag var en idiot med/mot Fanny. Men har i alla fall lärt mig av mina misstag, aldrig igen.

Men hoppas alla får en bra dag, är varmt och skönt. Riktig sommar, njut.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu