hejs

Inte skrivit på ett antal dagar igen, men kan gå igenom skiten. Fredag vare fest hos Dogge, drog till Jimmy först med Marcus och spela lite kort och svepte öl och lyssnade på massa bra musik. Sen senare mot kvällen vid 11 kanske var vi vid Dogge och det blev knas, Denize är mongo och vägrade prata med mig sen drog jag därifrån vid kanske 1 eller något.

Mådde piss efter det och kan bara säga att jag satt och velade fram och tillbaka i flera timmar. Det var bra nära att jag gjorde något jag inte borde ha gjort. Men men, anyway lördag vare fest hos mig och det blev lite lame sådär, folk kom rätt sent och det blev en hel del överdoserande på mitt Efedrin, och jag rökte en gås för Victor kom förbi tidigare och hade för sig massa roliga saker, men han o hans polare drog vidare sen innan alla andra kom.

Men det slutade med att jag och Patrik var ensamma kvar när alla drog runt 4-5 kanske. Vi satt och spela kort och snackade om allt möjligt. Jag o Patrik brukar inte snacka så mycket annars men slutade med att vi dygnade och vi drog på lite promenad och sådär till sjön här nere och sen blev det bara jobbigt, mådde piss. Inte mått så dåligt av något men fan det var riktigt vidrigt.

Var tvungen att genomlida skiten dock på grund av att jag inte ville vända dygnet och det var big brother final som jag inte kunde missa hahaa, och sen samma kväll så snacka jag med nån random brud på nån randomgrej (vägrar säga). Och det slutade med att jag satt och snacka med henne till 2 på natten istället för att sova efter big brother.. Hade ju fan vart vaken i 34-35 timmar liksom..

Sen nu gårdagen, måndag så träffade jag den här bruden som jag snackat med i EN KVÄLL. Sjukt roligt, men hon var fett på så varför inte. Hon kom till mig rätt sent igår, vid typ 11 och vi la oss och glodde film och bara snackade lite och sådär, sen sov hon här och vi somnade inte förns 4 ungefär. Hon skulle upp o jobba idag.. Och hon skulle gå upp kl 6, haha så jävla synd om henne.. 2 timmar sömn. Fan vad jag ställer till problem.

Men jag vet inte vad jag tycker om henne, jag har svårt och gilla någon. Jag vet ofta direkt om jag gillar en person eller inte. Och jag kände inte detta med henne, plus att jag är kräsen på alla håll och kanter.. Men ska inte gå in på det direkt. Och hon vet inget om mig heller, så ikväll ska jag typ.. Breaka the news för henne och sen kommer vi nog inte träffas mer för hon kommer förstå att jag är inget att ha då ändå, typ.

Och innan det på måndagen hade jag vart nere och spelat lite fotboll sen drog jag och Ebba ner o pumpa hennes fotboll för hon skulle ha den till nån picknick och sånt till idag. Sen käkade hon och vi satt och surra i solen ett tag. Hon är så jävla awesome att det inte är helt rättvist. Borde sluta med det direkt..

Men annars idag har jag typ dragit till gymmet en stund men började snurra som fan för jag inte ätit något alls på en vecka, extremt lite. Och sen har jag storstädat, morsan sa att jag får en limpa cigg och lite annat smått o gott när hon kommer hem från finland om jag städade allt. Så det vare värt! Och slipper hennes dampryck och skrik också direkt nät hon kommer in genom dörren.

Skulle även ha dragit och träffat nån på arbetscentrumgrejen idag men har ju varken pengar eller bussremsa/kort så det går ju inte, jag är fast här utan mat, busskort, pengar, cigg och så vidare.. Tyvärr så är det ju så.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu