yeye

Vet inte varför jag inte skrivit nu igen på ett tag men kan väl gå igenom dagarna rätt snabbt. I onsdags gjorde jag nog inget, började träna igen typ, drog till Ebba och var där hela kvällen o snacka och glodde på TV, typ. Igår så drog jag på Baksmällan 2 med Ebba, den var as bra. En av dem bästa filmerna i år utan tvekan, skrattade som fan. Sen drog vi ut och ölade och träffade på lite folk och sådär.

Trodde jag hade råd att gå ut någorlunda bra i alla fall. Men det visade sig att jag hade inga pengar kvar på kortet utan de 350 spänn jag hade i kontanter var det jag hade. Och dem tog slut illa kvickt. Skulle ta taxi hem för att bussen gick inte förns 1 timme efter vi kom till slussen men jag vägrade åka med för att jag inte orkar tatta på deras pengar och vara skyldig när jag inte har råd att betala tillbaka, så jag inväntade bussen som en snäll pojke medans de andra åkte taxi.

Så har jag alltid varit, jag kan inte ta emot pengar, det går inte. Speciellt inte när jag vet att jag inte kommer kunna betala tillbaka på ett tag, och nu visste jag inte alls när jag kan betala tillbaka. Så det fick bli så, är bara en princip sak jag har.

Så nu har jag inga pengar i alla fall, enda maten jag äger är ett 12-pack ägg. Och har ett halvt ciggpaket kvar, och ca 60kr. Vet inte hur jag ska klara mig, kommer gå under. Jag mår skit idag för jag får bara massa gamla tankar och jag fattar inte varför jag utsätter mig för vissa saker när jag bara borde undvika det för mitt bästa, fattar inte hur det ska vara så svårt bara.

Det går fan inte en enda dag jag bara vill skjuta mig själv i ansiktet. Jag kan må så jävla bra men sen ba nej ner till botten sekunden senare, fattar inte. Önskar som sagt bara att jag vore normal, orkar inte vara ett missfoster. Finns fan inget kvar för mig att hämta mer och har aldrig funnits, bara jag som är så jävla naiv, så jävla efterbliven..

Ska i alla fall till Dogge ikväll för det är nå fest där. Kommer trevliga typer dit, har ingen öl eller pengar. Men hellre vara där nykter och snacka lite och vara runt folk än sitta hemma framför datorn och må ännu sämre.. Hejs.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu