hård helg.. krasslig…….

Well jag håller på att bli sjuk och har ont i huvudet just nu och vill helst bara sova men det kan jag inte göra för jag orkar inte hålla på och döda dygnsrytmen.. Men försöker komma ihåg/orka skriva allt om helgens bravader ändå :p.

Men jaja, min helg började redan i torsdags, Amanda skrev till mig på msn typ vid kl 17 att det är All Out Dubstep med Doctor P och Flux Pavilion, jag tvekade inte en sekund så det blev så att jag Amanda och Anton drog dit ett par timmar senare efter vi hade druckit lite öl hos mig.

Kan ha varit den bästa kvällen/natten i mitt liv. I alla fall top tre. Absolut helt sjukt bra. Jag dansade nonstop mellan 22 och 03 på ett ungefär. Vi drog av oss och dansade barbröstade, mitt fett bara flög. Vi tog vattenkannor, öl, cider och allt och bara hällde över oss för det var som att dansa i 100 grader. Jag och Anton träffade Flux i garaget (man fick inte röka där på baksidan men vi gjorde det för dörren var öppen).

Så det var kul det med, Amanda hookade tre snubbar, ”Koftan”, ”Sötjäveln” och ”Buss-skägget” kallar väl jag dem. Anton hookade nån brud, vettifan vad jag kallar henne dock. Men anyway, bästa kvällen någonsin möjligen och jag sket i absolut allt, mitt huvud tänkte inte en enda tråkig, negativ eller ond tanke. Det var bara total harmoni, eufori och total jävla glädje rakt igenom, jag tog inga droger, enda jag drack var öl. Och ändå kände jag mig sjukt hög hela natten lång.

Hemvägen var också kul, alla var helt dyngsura och det var rätt kyligt ute, kom väl hem runt fyra kanske i alla fall.

Fredag, öh, gick upp typ kl 13. Kände mig riktigt krasslig, men jag tog det lugnt, käkade lite kebab och sådär, sen runt kl 16-17 fick jag nog och var tvungen att dra och dricka lite öl, så jag mötte upp folket hos Patrik och satt och mådde illa där med öl i hand. Sen drog vi ner till Karnevalen som sög. Absolut nada där, bara regnade och sög totalt. Satt där och hade skittråkigt.

Men sen hm drog vi till Dogge lite senare, då var säkert klockan runt kl 19-20, drog dit var typ lite folk där. Så jag o Kicko drog till Mange istället och då följde alla med dit istället, vi mötte upp Amanda o gänget påvägen dit också. Sen var vi där o snackade ett par timmar till typ 12-1 på natten och drog ner till våran lokala ”nattklubb/krog” vad man än vill kalla det, rätt packade och dansade lite och sådär, Patrik var också där haha, han var speedad kan man minst sagt säga.

Sen efter det drog vi hem till Dogge igen på efterfest vid tre var vi väl där typ, och där var Ebba! Jag blev jätteglad av att se henne trots att hon och jag inte har varit vänner innan, men hon var mycket här förut när det var under andra omständigheter. Och ja shit vad hon hade blivit fräsch måste jag säga. Sjukt vacker! Blev riktigt förvånad.

Men vi snackade lite och sådär och sen blev det lite sent och jag höll på att typ halvsova i soffan och sådär och så skulle vi dra. Ebba bor typ mot mig så jag typ gick samma väg som henne, sen så var vi utanför min dörr och så blev det så att vi drack mer vin inne hos mig i mitt rum haha, då var klockan typ sex på morgonen kanske?

Jag kan erkänna att jag tänkte typ ”Hmm, dricka vin.. Hemma hos mig.. Bara vi två?” Att typ, jaha vad vill hon då. Men hon har pojkvän och jag ser ut som Shrek om man jämför med henne så jag kunde inte annat än anta att det var för att bara snacka och catcha up och ha det skoj ;P.

Anyway, det slutade med att vi drack mer vin som sagt, bara snackade och var allmänt efter och kollade på tavlor and shit, sen skulle hon dra hem men det blev inte riktigt så va, det som hände var att jag följde med till henne, vi drack lite grogg och bestämde oss för att dygna haha.

Så vi gick och tvättade hennes kläder, sen typ gick vi och köpte cigg och gick på promenad till hunden och gick till en hundpark och drack lite kaffe och så vidare i nån timme sådär, sen drog vi tillbaka till henne, haha skulle dricka typ mer kaffe och bara ta det lugnt så ringde Morgan o ba ”DU SKA VARA MÅLVAKT DET ÄR TURNERINGEN IDAG”.. Jag ba ”Jag har inte sovit på typ 24 timmar..” Men det sket han i såklart så vi drog ner till fotbollsplan med kaffe och satt där halvdöda i typ 2-3 timmar xD.

Spelade en match bara, ville egentligen inte men vi förlorade med 1-0 pga att jag släppte in ett straffmål som var felbedömd också, så jävla kasst. Men men sånt är livet, men sen så skulle Ebba dra sig hemåt och jag med så blev det så, då fick jag sms precis av Denize och det resulterade med att jag hälsade på henne vid Eddys för hon var där och drack lite öl. Men jag pallade inte vara där mer än typ 15-30 min för jag hade som sagt vart vaken då i typ vadå.. 26-28 timmar.. Så den sociala biten kändes rätt tung haha.

Men yeye, jag gick hem, satt och försökte att vara vaken bara och ja, jag lyckades till runt halv nio och gick o la mig. Vaknade upp runt halv tio imorse. Och nu är jag sjuk och helt död och ångrar att jag dygnat och allt sånt. Fast ångrar inte att det var med Ebba, riktigt kul var det, trevlig jävel det där :). Hoppas jag ser mer utav henne i alla fall, skön människa.

Nu ska jag väl bara överleva dagen, se på Big brother veckofinalen senare och sådär, bara vara helt enkelt. Mår illa som fan så vill helst inte göra ett skit förutom ha lite frisk luft. Fast kanske måste gå lämna Manges jeans senare jag lånade, glömde fan säga det, lånade lite jeans för mina enda jeans som fungerar var dyngsura från i torsdags så jag gick ut och festade med mjukisbrallor.. Kändes inte bra haha. Men yeye, fedt med bra helg. Bland dem bästa helgerna på länge ändå fast det vart lite fail här och var :)..

Pusshej!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu