ye

Vanlig dag som vanligt inte hänt ett skit, hade dock ett jävligt skönt två timmars pass på gymmet. Var HELT ensam, kom typ en snubbe i slutet den sista kvarten, det var oerhört skönt att vara där ensam och bara köra på. Men men sen blev det hemgång och ta en dusch, plugga lite psykologi A och det blev klart rätt snabbt med delkurs två.

Sen dess har jag väl bara tagit det lugnt, spelade lite och bara tittat lite på big brother klipp. Precis kollat klart Big Brother också för den delen, rätt tråkigt det är nu när dem bara är fem, men det tar slut nästnästa söndag, tråkigt som fan, har jag absolut noll att göra haha. Men men sånt är livet.

Men i alla fall, vid 19:00 idag så var jag på en sak på Folkets Hus som är nån utbildning typ, ”Business Minds”. Det är en utbildning som börjar i Augusti, de tar in 30 stycken man måste ansöka. Håller på i tre månader. Men det är typ om man vill starta eget, skaffa kontakter och ja, lära sig att starta eget och allt vad det innebär. Verkade rätt slappt, plus att man får 3000kr i månaden från kommunen om man utbildar sig genom dem, och så får man låna en laptop och en mobil som man får ringa ifrån hur mycket man vill.

Men det verkade vara en bra grej och om jag är arbetslös i Augusti så kommer jag definitivt att ansöka och göra det då det verkar riktigt ballt och jag har ju en idé om något jag vill göra och starta upp och det vore underbart att få den i rullning eftersom man aldrig skulle göra det annars.

Men men, sen dess som sagt bara suttit här och glott. Ajuste, betalade av massor av skit också. Fick ju 6100kr, har typ 2700kr kvar. Gav mamma halva hyran för jag måste överleva denna månaden på något sätt, det gick hon med på. Sen 500kr till Clara för stupröret jag pajade, och sen fick jag betala av resten av gymkortet på 1400kr, jävla hustlerfittor dem är på fitness24seven, jag fick betala 400kr extra för att jag hade vart medlem fem månader och inte sex. Så jag fick betala det kontanta priset och inte studentpriset för man måste betalat av och varit medlem i sex månad för det för att få betala av den resterande summan.

Men jag kunde inte vänta en månad för att jag vet inte om jag har pengar nästa månad och då skulle jag få massa skulder för att jag inte kunde betala av skiten den månaden eller nästa till exempel. Så det hade sugit så fick ta valet att betala 400 fucking kronor extra, så jävla äckligt.

Men men, livet e hårt som sagt. Ska försöka lägga mig tidigt idag, typ vid ett eller något, gå upp runt nio för att dra till gymmet vid tio sen vid tre har jag möte på arbetscentrum men tänkte dra till arbetsförmedlingen och skriva in mig innan jag drar på det skitmötet som inte kommer resultera i ett skit men måste göra det ändå bara för soc är idioter.

Men yeye, gonatt och vi hörs.

One Response to “ye”

  1. GoldenTabs Says:

    3W8U3I https://goldentabs.com/

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu