gokväll eller nåt

Haft en vanlig dag som vanligt, inget speciellt, träna, plugga lite, glo lite, glo lite till, spela lite, glo lite mera osv.

Men men, något som stör mig rätt hårt är att karnevalen är förstörd i år, jag har bott här i typ åtta år men aldrig gått på den och såg fram i mot det för att jag har hört så jävla mycket roligt från polare som säger att det är fan bland dem bästa helgerna på hela året för att det är så mycket kaos.

Men i år är det förstört i alla fall, scenen brukade stå i centralparken och all musik brukade vara där så där satt man och drack öl och hade det roligt och chillade till musiken men i år har dem bestämt sig för att ha det inne i folkets hus och då får man absolut inte vara alkoholpåverkad, dem gör alkotest med mer, och man får absolut inte ta med sig alkohol in heller såklart. Och det förstör en hel del.

Men men, får väl bli som det blir antar jag, blir nog kul ändå på något sätt. Jag har planerat att börja supa rätt tidigt och börja härja direkt, men jag känner att jag inte borde göra det egentligen för de som håller i karnevalen har jag jobbat med på folkets hus och så vidare, de kommer ränna runt där och de kommer se mig sjukt dyng, så det är lite ångest på det men vad fan jag jobbar inte där och det är mitt privatliv, har inte dem med att göra hur som helst. Jag vill ha kul utan att behöva tänka på det!

Sen så vare något konstigt som hände ikväll, den dära bruden jag nästan hamnade i säng med för typ vad kan det vara nu, en månad sedan? Säkert mer, ingen aning började snacka med mig och vi har inte snackat på ett par veckor säkert, eller vi har väl sagt ”hej, hur e läget” kanske en eller två gånger men inget mer med det.

Men det var konstigt, förstår inte vad grejen är där, hon var arg på mig i alla fall, som att jag skiter i vad hon känner och så vidare, vilket jag verkligen inte gör. Jag skiter inte i vad någon tycker och känner om något. Men speciellt inte när det gäller henne. Så ja, jag vet inte vi snackade ut lite mer och sen när vi hade snackat ett tag och jag började halvt så var hon tvungen att dra och hon sa i alla fall att hon gärna vill prata mer om det öga mot öga nån dag och att jag har hennes nummer.

Men men, jag vet inte. Kommer väl göra det och snacka lite mer om allt med henne och se vad som står på för jag orkar inte vara förvirrad över något som går att lösa utan problem, sånt är bara onödigt att ha i hjärnan liksom, när man vet att det går att lösa. Men jaja, får se hur det utspelar sig, självklart hoppas jag på det bättre men det började stormigt så det är väl en liten chans att det blir så, men jag hoppas.

Såg även en bra film idag som heter ”Living as we know it”. Riktigt kul och bra film, småsnyftade lite då och då och garvade då och då. Den var rätt förutsägbar som alla såndära Amerikanska typiska komedi, drama, kärleksfilmer är. Men den var ändå bra faktist, den var lite annorlunda jämfört med vanligt skit. Så det gillade jag. Se den, sjukt sevärd enligt mig!

Nu ska jag väl ta och spela lite CS och skjuta folk i huvudet så jag får ut lite skit från hjärnan, hjälper alltid till en viss del haha. Och juste, jag syndade satan idag och jag har ångest. Åt en halv baguette, en halv påse gott & blandat och 200gram choklad.. Så jävla dåligt, men jaja inget mer denna vecka förutom riktig mat/ägg. Skitdåligt av mig men jaja, bara jag går minus är jag väl glad. Har ju fortfarande 4½ dag kvar på veckan.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu