skönt

Efter dagens tidigare mindre roliga inlägg när jag bara helst ville avlida så blev det en aning bättre sen. Drog ner till fotbollsplan och spela fotboll med alla grabbarna så det var skoj, höll på i säkert 3 timmar typ, så inte helt fel. Vi spelade match på helplan (sjumanna). Mot något korpenlag som spelade jävligt fult imellanåt :p.

Jag började stå, gick inte så bra. Typ släppte in tre mål. Sen stog Jocke och släppte in ett så det var helt bra. Var skönt o springa ute lite, gjorde inte så mycket kanske och stog där mest som en förvirrad gås haha. Men ändå, var jävligt roligt även om vi förlora med 4-0, haha.

Sen hem, titta lite serie och käka lite makaroner med köttfärs som mamma hade lagat (första gången hon lagar mat på säkert tre år).  Egentligen borde jag inte käka sånt men jaja, livet är hårt. Sen kollade jag på Big Brothers veckofinal och fan vad glad jag blev när Gurkan åkte ut, fan vad jag hatar den fjanten.

Sen nu så spelade jag precis en gather på spelarenan (CS). Och vi förlorade även där men inga problem, inga problem. Jag är åtminstone inte rastlös och uttråkad just nu vilket är det enda jag begär. Har inte ens kunnat spela Fable 3 som jag så länge väntat på för att det också blir tråkigt för att jag är så uttråkad och rastlös hela tiden.

Men men, får köra mer på det imorgon och hoppas jag inte är så kukligt rastlös. Imorgon påbörjar jag min sista kurs och mina sista två veckor med plugget. Det ska bli skönt att ha det gjort och försöka fixa ett jobb som jag trivs med, men det kommer bli väldigt svårt, väääldigt svårt. Och det suger. Men vad ska jag göra, jag orkar inte jobba med panikångest, jag gör bara inte det, det är nog ingen som vill..

Men men, just nu sitter jag här på MSN och snackar lite med Ebba. Hon har en så jävla jobbig situation med sin pojkvän som jag inte förstår mig på alls hur han kan tänka och vara så. Men men, man kan ju inte hoppa in i andras hjärnor hur mycket man än vill det.

Och imorgon är det planerat att jag ska skriva in mig på arbetsförmedlingen också, men kommer antagligen bli på onsdag då jag inte har något att åka på. Eller jag har så det räcker dit men inte tillbaka och arbetsförmedlingen suger så lär ju inte ta mindre än en timme så jag kan åka tillbaka på samma stämpel.

Är orolig som fan för morgondagens ”invägning”. Jag har ätit på tok för mycket skit även denna vecka. Förra veckan åt jag ungefär lika mycket skit och gick bara ner 0.7kg, så jag hoppas bara jag har gått ner ungefär ett kilo eller mer så är jag verkligen jätte nöjd, annars blir jag rätt besviken på mig själv och kommer väl inte äta något på en hel vecka och dö istället.

Anyway, vi höres väl imorgon.. Typ.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu