Hej

Hejs, denna dagen har väl vart lika tråkigt och vanlig som vanligt. Började med att dra till gymmet trots att jag hade en enorm träningsvärk från att ha spelat fotboll i tre timmar igår. Men det gick bra, körde ändå på i ca två timmar med både styrka och kondition till max.

Jag vägde mig också och jag hade gått ner 2.3kg den här veckan, blev väldigt förvånad för jag har ätit en hel del denna vecka men det är riktigt skönt hur som helst, 12.5kg på fem veckor, det roligare är att jag inte ens är halvvägs till mitt mål haha. Känns som en evighet och det kommer ta två evigheter till antagligen tills jag är där, om inte tre eller fyra.

Men men, livet är inte lätt. Idag påbörjade jag min sista kurs också som sagt, Psykologi A. Kommer bli intressant men antagligen rätt svårt tror jag. Men men, sånt är livet också ja. Annars har jag inte gjort mycket alls idag förutom tränat, käkade ris med kyckling vilket jag inte heller ska göra men det blev bara så.

Sen har jag väl spelat lite CS och tagit det lugnt bara, kollade också på dagens avsnitt av Game of Thrones. De som inte sett det, kolla på det direkt. Riktigt bra serie, bland dem bästa. Funderar nästan på att läsa böckerna bara för att, och då hatar jag att läsa, finns inget tråkigare.

Men men, jag har ett enormt sug efter godis och måste hålla tillbaka och hoppas att det inte är kvar imorgonbitti för då kommer det gå illa :p. Men nu blir det nog till att spela antingen lite Fable 3 eller gather på spelarenan, vilket som eller båda kanske. Hörs, gonatt.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu