..

Jadu, gårdagen hände inget speciellt satt inne hela dagen som vanligt och glodde på datorn och ville bara skära mig själv för att rastlösheten tar död på mig. Idag är samma sak, jag vaknade runt 12 och klockan är snart tre och jag orkar inte, finns inte något att göra. Jag känner mig helt död och jag vill inte, jag orkar inte.

Livet känns mer värdelöst nu än någonsin och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Imorgon är det måndag och sista två veckorna av min skola. Det är väl skönt det i alla fall eller något. Sen börjar jag väl jobba med något jag inte vill jobba med i en månad och pallar inte mer och slutar med det och sen är det sådär hela tiden.

Jag vet inte hur jag ska klara av att jobba för jag kommer bara ha ångest och panik och jag vet inte vad, allt sånt där skit som jag får av sådana situationer och jag vet inte hur jag ska hantera det längre, jag vill bara skrika och gråta och döda folk. Mitt liv suger. Jag hatar mig själv, jag hatar alla runt omkring mig och jag hatar världen för vad den är.

Snart blir det väl psykolog och 20 olika diagnoser och massa läkemedel och leva på socialbidrag om jag ens får det, antagligen inte. Jag kommer alltid vara misslyckad och ett missfoster. Jag orkar inte, orkar verkligen inte…

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu