yeye

Jadu, ingen händelserik dag idag heller inte. Vaknar som vanligt, går till gymmet som vanligt, och så vidare. Sen dess har jag bara suttit framför datorn, drog ner och köpte lite öl till Amanda och fick ett ciggpaket för det, yay. Hade velat dra ut och supa också men det blev inte av för jag hade inga pengar och det verkade ändå inte hända något någonstans.

Så det slutade med att jag suttit hemma hela dagen och kvällen och bara glott på datorn, fick låna 100kr av mamma till slut och köpte ett till paket cigg, cola light, en chipspåse och lite choklad så jag inte skulle dö. Har inte ätit speciellt mycket av det ändå tycker jag. Blir spymätt direkt nu när jag äter så lite så krymper väl magsäcken litegranna typ, vet inte.

Har mestadels suttit och pratat med Ebba hela kvällen på msn och tagit det lugnt, sett Big Brother lite halvt och ja, typ sådär. Precis glott på Existenz och inväntar jordens undergång som tydligen ska komma runt sex på morgonen enligt folk. Tråkigt att man ligger och sover då typ. Men sånt är väl livet.

Nu ska jag spela lite CS för jag har grymt tråkigt, klockan är lite över halv två på natten och ja.. Ska vara vaken en stund till, lite CS sen se nån serie och lägga mig typ. Måste upp rätt tidigt ändå för att inte förstöra dygnsrytmen totalt, och självklart upp för att träna och sånt tjaffs.

Hoppas ni haft en bättre fredag än vad jag har haft i alla fall, hade verkligen lust att dra ut och röja och bara vara glad och full. Men icke! Inte för att en kväll framför datorn där jag pratar med Ebba är helt fel, men det finns det massor med tid för annars också, det finns det inte för partey och öl liksom!

Hur som helst, gonatt och sov sött, hejs.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu