morgon som fan

Klockan är halv tio och är klarvaken typ, eller ja rätt trött fast klarvaken. Gick och la mig runt vadå, halv tre kanske och har sovit kasst som fan, tog typ en timme att somna, sen har jag vaknat typ 5 ggr under natten och sen ringde Anton tio i fucking åtta och väckte mig och skulle låna fotbollsskor haha.

Så jag låg och gned i typ en halvtimme till i sängen efter det och så börjar mamma skrika på mig att jag druckit upp hennes mjölk? Hade inte rört skiten, så skriker att hon är en fitta och att jag inte rört den lol. Och då kommer hon in 2 minuter senare när hon tittat ordentligt i kylskåpet och ser att mjölken är där och säger ”Förlåt Nico jag hade fel”. No shit Sherlock, titta lite bättre än öppna och stänga på en halv sekund, cp.

Hur som helst, blir nog en bra dag ändå trots kanske vi säger 3 timmar sömn totalt? Ungefär i alla fall. Är rätt trött i kroppen men ska dra och träna om ungefär en halvtimme så kommer bli lite piggare då. Träna klockan tio en lördag blir något nytt. Men ska bli jävligt skönt ändå, men lär bli en lååång dag.

Men håller på att fixa två nya spel som kommit ut på senaste, Fable 3 och The Witcher 2. Så jag har dem två spelen att underhålla mig med under hela dagen vilket är helt nice då jag älskar båda dem ”serierna”. Och måste bara säga att kaffe är fan så sjukt vidrigt, förstår inte varför folk dricker det frivilligt i stort sett. Fyfan, jag kommer inte dricka det när jag har råd att köpa koffeintabletter igen i alla fall, fyhelvete vad äckligt. Druckit det i typ vad, 2 veckor nu.. Fyfan vad vidrigt att få i sig två koppar varje morgon innan gymmet.

Skönt väder ute också hur som helst, typ 12-15 grader och soligt. Och ja Jorden gick inte under, eller har inte gått under än i alla fall, finns ju en dag och kväll fortfarande framför oss, får väl se haha :). Men nä bullshit som sagt, en snubbe säger det och det och miljoner tror på en idiot (som även haft fel förut 1994 om jordens undergång då). Folk har slutat sina jobb, folk har säkert tagit självmord, folk har säkert typ gett upp allt hopp för en idiot. En sådan människa som den här idioten som sagt detta borde bli hängd för folkmord precis som typ Saddam. Idioti på hög nivå.

Hur som helst, mer glada miner nu och sen till gymmet och komma hem lite gladare för att lira några favoritspel! Woho, vi kör på det, drar säkert ett inlägg senare ikväll nångång om något annat whine jag har, pusshej.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu