yepp

Well, har inte hänt speciellt mycket idag, inga funderingar eller någonting. Gick och la mig rätt sent igen, runt 3. Gick upp rätt sent, typ 12 halv ett eller något. Drog väl till gymmet ett par timmar senare och körde i ungefär en och en halv timme även idag med lite styrka och kondition.

Sen dess har jag inte gjort speciellt mycket, bara suttit vid datorn, spelat lite, sett en film som heter ”The Dilemma”. Den var väl inte jättebra. Men den var helt okej, typ romantisk komedi eller något, vet inte. Eller nja, men något liknande kanske. Men inget man skulle se om man hade gått på bio kanske.

Sett på Big Brother precis. Gurkan och Christian är nominerade, inte så konstigt då resten av gruppen i stort sett paktar förutom Simon då, han är neutral till allt, och stackars Simon kommer antagligen få stå mot Gurkan nästa vecka då Christian lär åka ut mot Gurkan. Hoppas dock verkligen att Gurkan åker på Söndag. Finns nog inte en mer motbjudande människa.

Jag åt makaroner med köttförs idag faktist, vet inte hur många kalorier det kan innehålla men säkert upp mot 800-1000? Tog en rätt vanlig portion, inte överdrivet inte för lite så. Och fan vad gott det var. Tror inte det kan göra större skada för träningen, hoppas jag inte!

Har mått någorlunda bra idag faktist, bättre än det brukar. Inte känt av den där rastlösheten hela dagen. Bara en stund, ett par timmar och det var det. Skönt. Imorgon är det fredag och jag vet inte vad som händer, känns som att det var helg nyss? En snabb jävla vecka har det varit.

Hoppas det händer något kul, men inga pengar så blir ju inte öl i alla fall tror jag. Antagligen inte, men något kanske händer, hoppas jag. Oh well, ska typ göra något nu i ett par timmar innan sovdags, vet inte vad men.. något. Lämnar er med en gammal favoritlåt som betyder väldigt mycket för mig.

YouTube Preview Image

Finskt band. Jag är Finsk för de som inte visste och kan finska i stort sett flytande och så vidare. Så ja, jag förstår texten. Jävligt bra och ger en hel del minnen från det forna Finland där jag bott en gång i tiden. Tack och hej! Och ja, sorry för den dåliga kvaliten på det youtubeklippet. Men det är musikvideon/live så man känner av atmosfären där också, jävligt trevligt. Gonatt!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu