gonatt

Klockan är snart två på natten och har inte skrivit något inlägg idag så det blev lite sent men det gör väl inget det. Jag har precis sett klart på en av dem bästa filmerna jag någonsin sett vid namn ”Dog Pound”. För er som inte har sett den borde se den, det är säkerligen ingen film för alla då den är väldigt rå om man säger så.

Men jag kan inte låta bli att älska den, jag kände av varenda känsla som var iblandad, jag kände av atmosfären och jag kände av varenda liten sak. Det var så jävla.. Wow? Typ. Helt slukad, vill se mer..

Men den övriga dagen har vart helt okej. Har inte känt mig så jätte rastlös och velat ta död på mig idag (lol -_-). Jag vaknade väl upp rätt sent, typ 12 kanske. Drog till gymmet rätt sent med, typ vid två. Var egentligen menat att jag skulle köra styrka och motion idag men ja, det blev typ inte av helt. Körde 1 timme motion och typ 30 min styrka, så en halvtimme mindre än normalt så jag hade lite ångest där haha.

Och sen att jag åt ett par billyspizzor igår gjorde att jag kände ännu mer ångest, skitsvårt att hålla sig ifrån alltså.. Men men, hur som helst. Ska försöka bättra på det ännu mer. Men sen så runt sex på kvällen så drog jag ut med Natta på en promenad och det var skönt som fan även om jag whinade satan haha. Men det var bra, för då fick jag ta igen för den missade halvtimmen av träningen och så vidare!

Trodde det skulle bli sjukt konstigt att gå ut o träffa henne själv men det var inte så jättekonstigt ändå (haha). Så det var kul! Det är egentligen min lillebrorsas polare typ, så bara därför det kändes weird från början, men jag är weird och tänker weirdt så det är väl rätt weird det bara. Men hur som helst så ja, det har annars bara varit en normal jävla dag där jag inte gjort så mycket, spelat lite, glott på Big Brother och så vidare.

Haha på tal om Big Brother, omg är det rätta ordet för det. Hahaha, jag garvade som faaaaaan till dagens avsnitt när Matilda heter hon (typ en mullvad som är där inne tillfälligt för att göra lite uppdrag och retas lite). Men hur som helst hon skulle få Peter att massera henne och hon var tvungen att stöna och låta som typ värsta porrstjärnan medans hon blev masserad haha.

http://play.bigbrother.se/bigbrother/avsnitt_och_klipp?videoid=1646876&treeId=600001

Där har ni den för er som vill se, alltså jag har aldrig garvat så mycket, fyfan vad roligt. Så jävla bra. Och dem tror ju att hon låter så på riktigt och grejer, hahaha. Asså ja, det var grymt jävla kul. Se den så förstår ni nog litegranna även om ni kanske inte tittar på Big Brother ;p.

Snodde två cigaretter av mamma för hon låg och sov och behövde innan jag skulle sova så har en kvar nu och börjar bli jävligt röksugen så jag ska röka den sen gå lägga mig typ, eller titta igenom Existenz också först om det har uppdaterat, vet inte. Får checka, men hur som, gonatt.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu