kaos

Jadu, jag var vaken till typ tre inatt, vilket inte var bra. Tänkte gå upp typ 11-12, men slutade med att jag gick upp kl ett istället. Men men sånt är livet, drömde massa skit igen inatt och sov dåligt, har varit så nu varje natt i typ en vecka och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Orkar inte vakna upp med gråten i halsen och ångesten bara svämmar över, fattar inte varför det kommer nu? Aldrig drömt tidigare, men nu drömmer jag varje natt och jag känner obehaget och paniken..

Aja hur som helst, jag gick upp och tog en promenad med hunden, hade en cigg kvar och blabla, sånt jävla skit. Så efter det ringde jag till mottagningsgruppen som det heter så fint (socfittor). Och jag fick stå i kö i typ 20 minuter innan jag kom fram för att sedan få svaret, ”tyvärr så kommer du antagligen få avslag på din ansökan om ekonomiskt bistånd för nästa månad för att du inte har tagit på dig ansvaret att söka tillräckligt mycket jobb och hittat ett jobb trots att du visste att du går ut den 5:e Juni från plugget” osv.

Och även om jag skulle få pengar skulle det endast vara för typ mat och ett busskort? ”Vi kan inte stå för hyran för vuxna som bor hemma hos sina föräldrar, det går tyvärr inte, det har vi aldrig gjort”. Och nehe, de gjorde dem för ett par år sedan innan jag pluggade, då gick det alldeles utmärkt, men inte längre nej. Fittor.

Så vad ska man säga. Jag tror att jag får 2300kr och det är endast studiebidraget, inte säker. Men jag tror det. Då jag bara pluggar en vecka in på Juni månad, så det lär bli bara själva bidraget på 2300kr inte något lån alls. Jag brukar annars få 8100kr, det räcker till hyra, mat, hygiensaker, toapapper, allt sådant som jag behöver. Jag bor hemma men jag bor här som en inneboende, jag får inte ett öre av mamma och tar jag något måste jag betala tillbaka och det blir ett jävla liv.

Så nu vet jag inte, jag har en hyra på 2800kr att betala mamma i slutet av denna månaden. Jag har 500kr till Clara för att jag slog sönder hennes föräldrars stuprörsgrejer på fyllan och det gick inte att fixa. Och jag måste ha mat och jag måste betala för mitt gymkort.

Okej? 2300kr till det, räcker inte ens till hyran. Jag försöker fixa ett jobb så fort som möjligt men alla vet hur det går, ja hej det finns tusen stycken säljarjobb, vill du ha ett sånt kanske? NEJ DET VILL JAG INTE JÄVLA KUKSUGARE. Så antagligen om jag inte fixat pengar till nästa månad så kommer jag antagligen åka ut hemifrån. Det är något som är säkert. Mamma har redan kastat ut mig som 17-18 åring och jag fick bo runt hos polare och åkte 30 mil för att få tak över huvudet, mat och så vidare.

Så jag tror inte hon tvekar nu när jag är 21, händer nog inte. Hon har varit nära många gånger men jag har alltid fått stanna för att jag betalt hyran i alla fall. Men jaja, jag vet inte. Jag har sjukt mycket ångest och känns som att nån panikångestattack är påväg eller något för jag har haft det så stabilt med ekonomin sen jag började plugga att jag inte har tänkt efter vad som kunde hända när jag slutade riktigt ordentligt. Så jävla dum i huvudet.

Sen har jag vissa polare som är skyldig mig ett par hundra var, men inte får jag dem heller trots att jag förklarar att jag är i fucking nöd. Nej nej, de måste ha sin coca-cola och pizza för det är viktigare än att betala tillbaka skulder till en vän som har varit snäll och lånat ut. Jävla idioti, jag hatar sån sjukt dålig attityd. Har jag lånat pengar så vet jag till 100% att jag kan betala tillbaka inom i alla fall ett par veckor, max en månad och de är 100% säkert att de ALLTID får tillbaka pengarna.

Jag borde ha lärt mig under Nexuz och Southpoint tiderna (Gamingcafér jag jobba/praktisera på förut). Att man aldrig lånar ut pengar vem fan det än är. Om jag skulle räkna ihop pengarna jag lånat ut och inte fått tillbaka skulle de väl uppgå till 5000kr totalt till 100 olika personer. Och jag har lånat från 50 personer och 50 personer har fått betalt tillbaka.

Äckliga människor säger jag bara, lär er betala av erat skit eller lär er att inte låna pengar om ni inte kan göra det, jävla idioti. Jag får 2300kr och jag är skyldig Clara 500 fucking spänn och jag kommer betala av dem först för att det är en fucking vän. Har man fucking pengar till det vare sig du blir pank eller inte betalar man av skiten, jävla kuksugare allihopa. Äckliga jävla zigenarfittor, dra åt helvete.

2 Responses to “kaos”

  1. dello Says:

    DU VA SÄMST PÅ SP! HADE DU SKÖTT DIG HADE JAG FIXAT JOBB ÅT DIG NU DIRR

  2. prixm Says:

    Okej :).

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu