Inte uppdaterat i helgen.. igen..

Kan säga att det var en sjuk jävla helg som jag inte hade trott skulle ”sluta” så här direkt. Trodde att det skulle bli en hemma-sitta-framför-datorn-helg. Men så blev icke fallet.

Började i fredags med att typ jag var inte alls pepp för jag hade ingen alkohol eller pengar. Men Kicko drog med mig till Clara där det först inte var så många och jag höll mitt ord om att ändå inte dricka öl för jag får egentligen inte det på grund av träningen liksom.

Hur som helst, sen så skulle en viss person komma dit också och sen skulle bara fler o fler komma så jag ba ”äh palla ge mig en öl”. Det slutade väl med att jag drack 6-8 stycken vilket var jävligt trevligt och jävligt snällt av Kicko att dela med sig men han fick tillbaka för det igår, så de chill :).

Anyway, det var sjukt trevligt och jätte roligt tills i slutet då jag inte fattade någonting, just den hära bruden kom o snacka med mig och trodde jag var sur på henne, vilket jag inte var och hon förklarade att hon gillar mig jätte mycket och sånt dära.

Och well, jag vet inte vad som hände, jag hade druckit för mycket och jag lackade ur för att hon vägrade prata med mig av anledningar jag inte förstod. Sedan när jag fick prata med henne så började hon gråta, och då sa jag verkligen inget illa om henne utan jag förklarade hur mycket jag gillar henne.

Och efter det så hatade hon mig, och hon hånglade sönder den hära ena snubben, de låg och typ hade sex i Claras säng i stort sett. Eller ja, kanske inte gick så långt men de höll på och jag blev bara irriterad för jag fattade ingenting. Så jag lackade sönder, var först påväg därifrån, men kom tillbaka en stund.

Sen lacka jag ännu mer och slutade med att jag gick in i rummet där de låg och typ halvknullade och sa till henne att hon är en falsk jävla fitta. Jävligt onödigt men jag var full och arg på alla. Så vad ska man göra, efter det så stormade jag ut och började slå mot ett stuprör som gick sönder och jag kommer antagligen bli ersättningsksyldig när Claras föräldrar ser det idag/imorgon.

Har noll kronor och kommer inte få speciellt mycket den här månaden men det är bara att göra, jag klanta mig och jag står för mina misstag och så är det. Inte värt att bråka över något som jag har gjort. Höll på att hoppa på både Kicko och Marcus också, var så jävla arg, så jävla onödigt.

Hur som helst, efter jag lugnat ner mig så hittade jag inte min mobil, letade efter den i typ 20 minuter och det visar sig att Kicko har den och han och Clara hade gått någonstans för att snacka och han hade lånat min mobil innan och glömt den på sig.

Hur som helst, han kommer tillbaka och jag drar mot Victor som jag skulle träffat redan för en och en halv timme  men eftersom det blev massa skit blev det lite sent. Då var väl klockan runt tre i alla fall, säkert halv fyra. Men träffade Victor, var jävligt kul att se honom igen!

Sen drog vi upp någonstans hos hans polare och ja, jag tänker inte gå in på detalj men det kördes haha. Anyway, stanna där, spela lite kort en stund och snackade kolla TV och tog det lugnt fram till typ sex på morgonen sen var jag så jävla trött att jag var tvungen att dra hem och Victor skulle slagga hos mig så han hankade på.

Det slutade med att vi kritade lite och körde lite innan vi gick och la oss runt halv sju typ. Fan vad skönt det var att somna!  Trodde fan aldrig det skulle gå bara sådär. Men jaja, sov typ 4-5 timmar, gick upp tog en chillpromenad med hunden och smsade just denna bruden som gjorde mig så arg kvällen innan och sa typ förlåt för det var jävligt onödigt.

Her life liksom, what do I care. Eller liknande, eller ja jag bryr mig. Men ja, jag har ingen rätt till det ändå. Aja hur som helst så hade Marcus bjudit in mig till en liten ute-fest eller vad man kan kalla det kvällen innan och vi var där igårkväll som sagt och det blev nice faktist.

Jag snodde fyra öl av morsan för jag har varken pengar eller öl själv liksom, så var bara tvungen, kunde inte åka helt nykter haha. Kom dit, var aslite folk där typ vid åtta eller vad klockan kan ha varit. Men började komma lite fler, men vi var väl upp mot 20 pers i alla fall. Skön bra musik, typ psytrance etc, mestadels hardstyle vilket jag ogillar men helt okej faktist när man är feeeeeeeeeett borta.

Jocke kom dit med Chippen haha, räddade min kväll. Jag hade druckit upp mina fyra bärs, jag hade tagit några av efedrinen som jag använder för träningen för att få lite extra energi och bli lite hyper. Men ja som sagt räddade kvällen, ba följ med till bilen, vilket vi gjorde och jo, vad kan det ha varit! Min gamla favorit Mary Jane på besök vilket var oerhört trevligt.

Sen blev de tre eller fyra sådana över kvällens gång också, och den sista slutade med att Jocke backade in i en stor jävla sten eller stock eller något med bilen men som tur så hände inget, men fan jag vägrade åka med honom hem sen så jag väntade på bussen haha. Men jävligt trevligt var det i alla fall, har inte mått så bra och peakat på så länge att det var så jävla välbehövt.

Det kommer inte bli en vana, men det kommer antagligen att hända igen. Har vart sjukt deppig på senaste, liksom om jag inte kan leva för kärlek, jag kommer aldrig få nån som kan tycka om mig på riktigt på grund av mina diverse missfoster problem så får jag väl fan göra vad jag vill åtminstone. Jag tänker inte lyssna på nån av dem där fittorna som låtsas bry sig och låtsas leka massa skit.

Tänker bara vara 100% mig själv nu, och så är det. Nemas problemas, bara köra. Det är dem som har fått in mig i det här igen, jag må vara en svag jävla människa för det men jag skiter i vilket, de två eller tre personerna har fått mig att inse att jag kommer alltid förbli ett missfoster som alltid kommer vara utan kärlek, resten av livet.

Kan jag väl lika gärna tillbringa den tiden med kärlek som man kan vara helt ensam för. Aja babblar satan, men det var en rätt så spårad helg, jag ger inte alla detaljer och alla grejer för jag pallar inte få nån jävla idiot på mig för det och det och det. Så jag skymmer för lite men ja, sånt är livet. Hoppas fan alla har haft en bra helg, att ni fick ut det ni ville ha från den och sånt där jävla bullshit.

Baba.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu