chacha

Igår hände inte speciellt mycket, träning och så vidare, sen satt jag hemma hela kvällen och gjorde inte ett piss, kunde inte ens titta på min favorit anime genom tiderna utan att bli uttråkad. Dock så fuskade jag rejält och var tvungen att låna pengar av mamma till cigg.

Och på det köpte jag baguette, cola, vaniljlängd och chips. Så att det var ju inge bra, men har knappt ätit chips alls, jag åt typ 1/5 del av vaniljlängden, dock drack jag 2 liter cola och åt upp baguetten med smör och skinka så det blev en hel del skit i magen som inte ska vara där, men sånt är livet I guess.

Men pratade hela kvällen med Ebba som vanligt och det blev lite knasigt och jag känner mig fett elak av olika anledningar. Nu är det ju så att vi ska träffas snart, ja vi har aldrig träffats men vi lärde känna varandra genom ett nätcommunity runt 2004-2005 nångång, vi har knappt snackat alls på säkert 4-5 år.

Sen snacka vi massor nu hela tiden och vi ska typ träffas, men som sagt jag känner mig fett elak för att hon har kille sen länge, men han är som han är och hon vill/har tagit en paus och så vidare och jag vet inte vad. Och jag känner att jag kan ha varit delaktig i den skiten så jag sa till henne i förmiddags att jag kommer inte göra detta längre.

Var även påväg igår att synda igen typ haha och träffa Sofie och snacka lite men blev inte så för fick inte igång brorsans moppe så jag orkade inte gå, men det är bara bra, ska inte hålla på med den där skiten ändå, det är inte jag längre! Jag är starkare än så. Och det måste förbli så, träningen är min drog och det räcker.

Eller ja, jag käkar ju efedrinet för att få mer energi och bättre fettförbränning och få bort hungerkänslorna, det är väl en drog men det är inget jag är beroende av eller kommer bli. Det är bara ett träningspreparat och så kommer det att förbli i ungefär en månad till innan jag slutar med det.

Idag är det fredag den 13:e och det märks, jag har drömt mardrömmar om mitt ex hela natten och sovit väldigt dåligt. Det var inga roliga drömmar om henne. Var hemskt, och jag höll på att brista ut i gråt på morgonkvisten för att det var så jobbigt att det var så verkligt och så obehagligt. Det var skitjobbigt.

Sen så när jag är påväg hem från gymmet står det ”<3 FANNY” stort ritat på vägen med typ krita, man ba jaha, får jag glömma snart eller. Fan vad irriterande. Haha, men jaja livet går vidare. Är gladare just nu iaf. Jag vet inte vad som händer idag eller i helgen.

Jag har bestämt mig för att inte dricka denna helg i alla fall för jag behöver verkligen få ett positivt resultat på vågen på måndag. Har redan fuskat så satans mycket denna vecka att det inte finns, förmodligen fått i mig mer kalorier på fem dagar än de tre veckorna innan. Ångest som fan över det.

Så blir nog en helg där jag sitter ensam framför datorn antagligen och är rastlös som få. Kommer jag i närheten av öl kommer jag bara vilja ha det för det är bland det bästa jag vet och bland dem saker jag suktar efter mest, speciellt när det är helg och alla ska ha roligt och vara glada.

Men men, jag överlever en helg där jag är lika rastlös och döende som på vardagarna. Sen såg jag idag på aftonbladet också att Sossarna vill ha fri tandvård för alla upp till 25 år, istället för 20 som det är nu tror jag det är. Och folk verkar tycka det är värsta skiten. Men jag tycker det är en bra idé, finns mindre lottade som behöver det. Är ju så fucking dyrt med skiten och jag får ångest av att bara tänka på när jag måste dit o fixa för att det kommer gå på 400 000kr.

Aja, hoppas alla får en trevlig helg, drar väl ett inlägg senare ikväll eller imorgon, ciao.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu