tråk

Hejs, orkade inte skriva igår heller för jag kom hem sent på natten så tar det här igen, men började som vanligt, träning, sånt skit, satt och var uttråkad och rastlös och ville slå sönder något fram tills typ 22. Började snacka med Sofie och det blev så att jag drog till henne, hon har kryckor och har opererat foten, stackars!

Men vi satt där på gräset i ett par timmar och snackade om massa skit och bara var, och det var min första synd på ungefär ett halvår, det var otroligt jävla skönt att bara görat. Men blir inte mer av det på ett tag till ändå tror jag nog inte. Men det var sjukt skönt att komma bort från datorn än en gång och bara vara med någon och snacka och sådär.

Jag är dock så jävla socialt handikappad, jag vet inte vad det är med mig. Jag har ingen fantasi och ingen jävla koll alls, jag har aldrig något att säga så är jag med någon så ba jaha, vad ska jag säga nudå, typ så tänker jag, och det kan va rätt jobbigt. Har jag alltid varit så?

Oh well, antar att jag är född tråkig, men sånt är väl livet, haha. Kommer ju ändå sluta upp ensam så varför ens försöka vara rolig då, men anyway, tränat idag med, var en lugnare dag och tränade bara en timme cardio. Och det var rätt skönt, tog en sovmorgon till typ 12 idag vilket också var jävligt skönt men ändå lite ångest att vakna så pass ”sent”.

Jag har också en jävla ångest över att jag ”går ut” den 5:e Juni, alltså om typ 3 veckor och jag kommer endast få typ 2500kr som studielån denna månad eftersom jag slutar veckan efter ”löning”. Och det hade jag totalt glömt bort och jag vet inte vart jag ska ta vägen, för de pengarna ska mamma ha till hyran och jag kommer ha noll kronor.

Hur ska jag överleva, vettefan. Men ringde till mottagningsgruppen igår men de sa att de blabla flyttar lokaler och skit så jag ska ringa på måndag istället, och förhoppningsvis hjälper dem med typ bidrag för hyra och mat tills jag får ett jobb efter plugget. Men de fungerar ju som idioter så antagligen kommer de inte bli så, men hoppas i alla fall.

Hade hoppats på P&L i år också, men nu blir det verkligen inte så. Riktigt tråkigt, jag vet inte alls vad jag ska göra i sommar. Alla kommer bada dygnet runt och jag hatar att bada, jag vill inte visa upp min kropp och även om jag vore vältränad hade jag inte badat förns det var mörkt som fan ute, helt kolsvart ska det vara.

Så liksom, jag kommer väl sitta där och titta på när alla andra badar, kommer väl grilla och vara med och dricka öl.. Eller inte, för jag kommer inte ha pengar till det om jag inte får ett jobb. Fan vad livet är skit. Jag hoppas i alla fall alla andra får en riktigt fin och bra sommar och lever ut den så pass gott som det går..

Nu ska jag ta en cigg och sen kolla på en gammal favorit anime-serie vid namn ”Tengen Toppa Gurren Lagann”. Se den om ni är intresserade av anime, det finns inte bättre. Den är så jävla bra, blir väl typ 5:e gången jag ser igenom den nu. Tyvärr är det bara runt 25 avsnitt vilket suger, men man kan inte få allt i livet.

Hejs..

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu