hejs

Orkade inte skriva ett inlägg igår, kom hem sent och var tvungen att sova. Så jag rabblar upp gårdagen idag istället.

Började som vanligt, gick väl upp runt 10 eller något, vaknade upp lite, gick ut med hunden på en liten snabbpromenad, proppade i mig några tabletter, ett par koppar kaffe och en cigarett. Drog till gymmet och körde en timme cardio då det var tisdag och ingen styrka gäller då.

Sen drog jag hem och tänkte aja jag pluggar och gör den sista delkursen jag har fast näe, blev ju inte så. Jag fackade ur och satt där i typ 4 timmar och deppade sönder, rastlösheten tar över varje dag efter gymmet, sitter som sagt 10-12 timmar om dagen och gör ingenting, hoppas på att någon snäll själ ska ringa eller ta kontakt med mig, men det händer ju inte.

Så jag fick en mad out all rage flipp mode. Jag orkade inte mer, jag tog på mig skorna och gick och gick och gick i typ 2½ timme konstant, gick runt överallt, stannade inte, bara gick, gick och gick. Allt jag kunde tänka på var ”jag borde slänga mig framför den där bilen”, ”jag borde hoppa ner från den här bron” ”jag borde bara ta livet av mig själv” ”jag hatar mitt liv”.

Och så fortsatte det, till slut kom jag till en stor bro och jag satte mig under den på en klippa och tittade över vattnet och alla båtar som åkte förbi och tänkte på mitt gamla liv när jag var liten, bodde med pappa, vi hade sommarställe, vi hade båt. Jag hade havet, jag hade kul, jag var glad. Satt där en stund och hade smsat en viss person att jag hade gått förbi hennes hus en stund innan.

Och ja, det blev så att jag drog till henne, vi drog ner till en sjö vid henne och satt där och snacka en stund, sen drog vi o träffa hennes farsa vid affären och drog hem till henne. Då började allt bli knas, hennes ex som hon dumpade bara för någon dag sedan är en psykopat.

De har gjort slut säkert 20 gånger under 1½ år, och han har slagit henne, han hotar henne till döden, han hotar hennes familj, allting, varje gång hon gjort slut. Och hon går tillbaka, jag förstår inte det. En kille som slår henne och hotar henne, är en total psykopat, hans vänner är psykopater, han har ingen framtid, han är typ hemlös, bor runt hos polare.

Hela hennes familj hatar honom, alla hennes vänner hatar honom, finns ingen som tycker gott om den här killen, men hon släpper inte honom. Jag förstår inte det. Men nu verkar det vara lite på gång i alla fall. Hennes mamma och pappa övertalade henne att polisanmäla honom, och det blev av.

Han är dömd tidigare, vi bad henne spara alla sms och sådana saker. Hon berättade för polisen att han slagit henne och hotat henne många gånger. Och ja, man får väl hoppas att det blir av helt enkelt, att hon inte lägger ner anmälan, för den kuksugaren förtjänar inte att vara fri, han förtjänar att vara inlåst på psyket tills han ruttnar bort.

Hur som helst, snubben förstörde allas kväll och det blev lite stressad och ångestfylld de sista timmarna av kvällen. Men men, sånt är livet, inget man inte kan hantera. Men jag hoppas innerligt att hon inte tar tillbaka honom igen och går fullt ut med sin anmälan mot honom.

Anyway, sen när den stormen var över satt vi bara och glodde på lite TV en stund och sen drog jag hem vid ett på natten ungefär. Sen gick jag och la mig. Hur som helst var det jävligt skönt att komma bort hemifrån och från datorn en hel kväll. Det behövdes, jag kanske lever en stund längre nu liksom. Men näe, troligen inte.

Idag har jag hur som helst varit och hårdtränat, styrka och cardio två timmar. Kom precis hem och nu ska jag sitta här till vadå.. 1-2 inatt och sitta och vilja gråta och deppa ännu en dag, kanske borde dränka mig själv, vet inte. Men jag ser inte fram emot det, en dag är som en vecka när man är så rastlös och mobbad som jag är, pallar inte.

Och så har jag haft världens munsår i över en vecka nu, det är förjävligt jobbigt för de brukar inte vara kvar längre än ett par dagar annars, har på båda sidorna av läppen så ser ut som jag har sminkat mig och har clownsmileyläppar. Jävligt irriterande och gör bara att jag hatar världen lite mer.

Hur som helst, har du en pistol vill jag gärna köpa den. Tack o hej.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu