Bra dag! Typ.

Denna dagen har varit bra! Började med att jag gick upp vid halv elva och drog till gymmet vid halv tolv. Körde två timmar, en timme styrka, en timme cardio(motion typ). Och det var det, kände mig fett skön och drog hem och skulle komma hem till det bästa på ett bra tag.

Jag bestämde mig för att väga mig, jag brukar väga mig tisdagar, men blev idag istället. Och jag hade gått ner FYRA OCH ETT HALVT KILO på 6 dagar. TOTALT FUCKING NIO O ETT HALVT KILO PÅ TRE VECKOR! Jag blev chockad, så jävla glad, jag hoppade och jag log som innihelvete, fan vad glad jag blev :). Riktigt bra!

Jag hoppas detta fortsätter, fyfan vad glad jag blev. Ger bara mer motivation när det går så bra. Hade aldrig förväntat mig att gå ner 3kg i veckan i snitt, jag hade förväntat mig 1kg, hoppats på 2kg. Så det är över alla förväntningar. Fan vad glad man blir! SÅ JÄVLA GLAD!

Hur som helst så prata jag med Belle i tele igen idag och hon hade också massa anledningar att vara glad :). Hon vill vara lite diskret med det så säger väl bara att hon kanske blir sin egen chef (typ) och jag är jätteglad för hennes skull om det blir så. Hon förtjänar det!

Sen drog jag ner och spela lite fotboll med grabbarnaboys och det var trevligt det med, riktigt varmt ute, men hann väl bara med ungefär en timme innan träningarna började och vi fick gå hem för de behövde planen. Men men sånt är livet!

Annars har jag bara suttit vid datorn, tagit det lugnt och snackat med folk, väldigt mycket med Ebba som vanligt, vi har snackat mycket på senaste också, hon är snäll och man blir alltid lite gladare när man pratar med henne! Hon har stått för många kvällar där jag varit dyster och sådär men gjort mig glad och jag har lagt mig med ett leende på läpparna!

Men men, ja, glad idag hur som helst, jävligt taggad för att dra ner till gymmet imorgon. Dock inte lika taggad på att plugga efter det, men sånt får man leva med. Jag lämnar er med sommarplågan, alla vet säkert vilken det redan är, för den är grym. Jag hatar allt sånt här skit, för fjortis eller för efterblivet eller förjävla dåligt.

Men det här är bra skit, har lyssnat på den som fan, gillar den som fan, hata mig om ni vill, I dont give a fuck :).

YouTube Preview Image

Gonatt o sov sött!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu