hej igen

Hej, inte bloggat på ett antal dagar igen, vet inte varför. Har väl inte bara lust. Jag har tränat varje dag nu sen i måndags och det känns förjävligt bra. Dock så fick jag ett litet sneryck i onsdags redan och åt lite nudlar och kyckling, 10 godisbitar, 5-6 chips och en liter cola.

Men jag gav bort resten till brorsan, kom på att det var idioti. Så utöver det har jag annars hållt mig resten av dagarna till 1 macka om dagen och 1 glas mjölk. Tränat cardio 1 timme om dagen, spelat basket, fotboll och gått runt mer än vanligt istället för att sitta vid datorn.

Varenda meter räknas liksom. Jag tror att jag kommer ha gått ner ungefär 3kg på måndag (väger mig en gång i veckan). Men är det över 2 så är jag nöjd som sagt. 2kg i veckan är målet och det ska jag hålla, det ska gå med hur lite jag äter trots några snedsteg på vägen.

Tror att jag ska ner strax och spela lite fotboll, ska ringa folket och se om de är kvar där för Morgan sa för nån timme sen att han var där i alla fall. Så får se vad som sägs, sparka lite boll är kul och nyttigt! Tyvärr så har ju tabsen jag fått svikit mig, de har fungerat väldigt dåligt och därmed har jag känt väldigt mycket hunger och velat äta upp hela världen.

Men jag håller mig så gott jag kan, dricker så mycket vatten jag kan och håller mig sysselsatt så mycket jag kan för att inte känna av det. Men skickade klagomail och kommer få nya tabs hemskickade nästa vecka, hoppas dem är bättre!
Men men, har inte pluggat ett piss heller på hela veckan och borde ta tag i det innan det går åt helvete, har trots allt bara 1½ månad kvar på ett ungefär.

Sen vet jag inte vad jag ska ta mig till utan pengar, söka jobb och hoppas på det bästa liksom, får se hur det går. Men men en dag i taget, thats the way it is. Hoppas på att åka till Peace & Love i alla fall i år och kommer antagligen göra det trots att jag kommer ha noll kronor när jag kommer hem efteråt och inget jobb.

Bara hoppas på att morsan låter mig stanna hemma och äta hennes mat och leva här gratis tills jag hittar ett jobb, men det är inte så troligt. Men allt kan hända, vi får se. Igår var dock en jobbig dag, var ute och umgicks lite med folket medans dem grillade massa kött och drack öl. Satt där i 2 timmar ungefär innan jag drog, det var fan mentalt det jobbigaste hittils att se folk äta något jag längtat efter hela vintern, och öl, åh öl.

Men men, jag har bestämt mig och jag kommer inte ens dricka på valborg, den enda dagen på hela året som verkligen är menad för att bli dyngrak och dö i nåt buskage någonstans, men jag måste stå i mot. En öl förstör två dagars träning, funkar inte. Jag kan inte förstöra två dagar, då går allt åt helvete!

Detta ska gå! DET SKA! Men men, hoppas alla ni andra jävlar som är tjocka och inte gör något åt det mår dåligt, för då mår jag bra woho, hahaha. Och hoppas ni som är smala/normala och aldrig går upp trots att ni inte tränar och äter godis, cola, skräpmat o super dygnet runt dör, för ni förtjänar inte det.

Pusshej.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu