Inte orkat skriiiva

Yes, inte skrivit något på två dagar men jag summar upp det hela på detta inlägg istället. Har varit lite off/trött osv.

Men ja, jag började träna igår (måndag). Gick upp runt 11, åt en macka (mörk, en skiva) med ett halvt glas mjölk (typ).
Drog o träna, har ju kvar mitt årskort som jag har på 24fitness som jag köpte i Januari, tränade cardio i ca 1½ timme och sen direkt hem o duscha, sen efter det nästan direkt för att gå och spela lite fotboll med krapparna.

Men det blev inte av för att de skulle ha massa träningar där så vi drog o spela basket istället i typ 1½ timme där också, så vid slutet av dagen så var jag sjukt trött och vrålhungrig (men får inte äta mer än 1 macka och 1 glas mjölk om dagen). Så jag var tvungen att sova på tom mage första gången på väldigt länge, men jag somnade redan vid 12.

Och jag brukar lägga mig runt 4-6 på morgonen/natten annars. Så det är riktigt skönt, hoppas jag är lika trött vid slutet av den här dagen också. Haha, och jag skulle testa Patas cykel (dirt bike eller vare heter) och skulle åka över en sten, så råkade pedalen fastna i den där jävla stenen så hela jag fick styret i magen och ramlade över styret haha.

Fyfan vilket blåmärke jag har nu på magen, men men sånt som händer. Sen fick jag basketbollen rakt upp i näsan också, det gjorde ont, haha. Så jävla tur jag har, rör jag mig bort från datastolen så råkar jag illa ut hela jävla tiden. Lär ju bryta armen eller något idag om vi ska spela fotboll eller något.

Men ja, träning dag två var idag också, körde en timme idag, fick räcka, mitt vänstra knä som jag fackade upp när jag spelade fotboll förra veckan är fortfarande lite jobbig, joggar/löper jag mer än ett par minuter så värker det utav helvete, så jag måste bara gå i snabb takt på löpbandet annars så får jag sån smärta att jag inte klarar av mer.

Men det är bättre än att inte träna alls, hoppas att det går över inom en vecka eller något. Så jag kan börja jogga och löpa lite mer än bara ett par minuter åt gången. Kommer väga mig en gång i veckan (varje måndag) träna varje dag minst en timme och spela fotboll/basket när alla andra gör det.

Och jag äter som sagt bara 1 macka och 1 glas mjölk om dagen till frukost innan jag tar mina tabeletter som håller nere aptiten/hungern, går jag inte ner 2kg eller mer i veckan blir jag lite besviken, men allt över 1kg i veckan är acceptabelt, allt under och jag kommer slå sönder vågen/jobba ännu hårdare.

Fast vissa av dessa tabletter jag köpt suger verkligen, jag har iof bara tagit 7-8st hittils, men det ska räcka med två varje morgon för att hålla sig hungerfri fram tills kvällen. Så kvaliten var inte den bästa, men det är också bättre än inget, tänker man psykiskt också på att det hjälper så hjälper det lite extra också.

Vad mer har jag att berätta, jo Bajen vann igår med 2-1, tyvärr kunde jag inte vara där och inte se matchen på TV heller, jävligt besviken, lite ångestfyllt är det att missa första hemma, tåget, kärleken, broderskapet, fotbollen, sången. Och speciellt den otroligt vackra vinsten där Maic gör 2 mål på de sista 5 minutrerna av matchen och vänder från 0-1 till 2-1 och tar hem det.

Hur underbart är inte det, jag ryser och får sån ångest av att jag inte var där! Men jag har denna underbart vackra rörande och rysande klipp från igår som Hammarby har lagt upp. ALLA måste se den, äkta kärlek, alltid lojal. Hammarby.

YouTube Preview Image

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu