yeye

Igår vare helt nice, drog ut o grilla lite med pojkarna och flickorna, men var inte där allt för länge, bara nån timme och åt inget jag drack bara öl, sen drog jag till Sanni haha, det var sjukt random, men vi bara glodde tv och typ snacka massa skit :).

Men det var sjukt med fail påvägen dit, först så skickar jag iväg ett meddelande som skulle vara till Sanni men kom till Belle och jag garvade satan för det bara var helt fel. Sen så gick bussen sönder innan vi ens han åka iväg, så fick vänta 10-15 minuter extra på ersättningsbussen.

Sen drog jag o pissa inte mer än 5 meter från bussen, trodde jag skulle hinna. Så kommer bussen och åker förbi och jag ragear lite och får vänta 25 minuter extra och frysa ihjäl och häva lite mer öl. Haha men men, sånt är livet.

Idag har det inte hänt mycket alls, bara glott hemma, skulle väl på grillchill hemma hos Amanda, men tydligen så var jag inte välkommen eller något, vet inte. Så det är lite tråkigt, suttit framför datorn, sett gårdagens BB som jag missade och typ sånt dära.

Ikväll är det i alla fall El Clasico (Real Madrid – Barcelona) för det okunniga (fotboll för de ännu mer okunniga).
Så det är inte en dålig avslutning på en lördag i alla fall, pusshej

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu