Gårdagen!

Jajamensan, igår var en riktigt, riktigt rolig,trevlig och bra dag! Är på väldigt mycket bättre humör idag än jag annars hade varit tror jag :). Min torsdag började väl som vanligt, bara sitta vid datorn, ta det lite lugnt och så vidare. Så börja jag snacka med Camilla på FB-Chatten (eller ja jag är cool o har ju nya msn så man kan chatta på msn).

Och ja, hon har det lite tufft nu. Går inte in på detaljer men jag kände what the hell, hon behöver komma bort en stund och likaså jag, bara vara och göra liksom. Så jag drog till med aja vi ses i stan så käkar vi något och solar lite, haha typ. Och hon sa, det gör vi, på dirren.

Och jaaa, vad mer ska man säga. Det var lite nervigt, för jag mår ju inte direkt jätte bra med mig själv alltid. Och i nervösa situationer där jag ska träffa någon jag inte sett alls på fem år som inte har en aning om hur jag ser ut eller så längre ja, det blir lite nervöst och man tänker på hur fet man är osv.

Visste inte vad jag trodde om henne heller, tänkte bara att sist jag träffa henne såg hon ut sådär o sådär, kommer jag känna igen henne osv :p. Och ja, det var ju hon det såg man direkt, haha. Hon såg jävligt bra ut fortfarande haha.

Men hur som helst, vi gick först o käka världens största pizza på Birka Pizzeria (@ST:Eriksplan typ). Och den var typ mycket större än jag kom ihåg men den var awesome god :). Sen efter vi suttit där och pratat med mat i mun så drog vi vidare till slussen och satte oss dära vid vattnet ett tag och tog en cigg.

Sen drog vi till medis och tänkte att vi skulle sätta oss på snaps eller något o dricka lite öl. Men då kom Camilla med förslaget. ”Det där därborta vid andra sidan där vid södra station”. Och ja, det är gamla Söderhof, dock verkar det heta ”Hellströms” nu, tror jag?

Hur som helst, vi gick dit och träffade på Marcus och hans tjejpolare Natta. Så vi satte oss vid dem och tog det lugnt och prata lite o sådär. Rökte fan 1 paket cigg på ja.. Sen ett par timmar senare kommer Dell som han hette då förbi och jag blev jävla förvånad, inte träffat honom på väldigt länge heller, han var där med Danne!

Mycket trevligt att se honom också, men de satt och ölade lite och snackade ville inte störa dem. Men sen när Marcus o Natta skulle dra vid typ 22 så kom Dell ut och sa att han o Evelina sitter där inne och att vi ska komma in o sätta oss vid dem och ja vi drog o satte oss där i ett par timmar till, sen drog vi väl vid 12 ungefär, och jag hade det jävligt trevligt och roligt varenda sekund.

Jävligt glad att det blev som det blev i alla fall och hoppas på mer roliga stunder med denna braiga tjej!

Nu blir det o ta en cigg i vårsolen :p. Pusshej!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu