hejs

Igår var jag som sagt på DH Invitational, det var jävligt skoj faktist. Trodde först att det vore omöjligt att få plats med 500 pers i en sådan liten lokal, men det gick fan. Riktigt jävla trevlig lokal, riktigt bra atmosfär, perfekt placerade monitors och perfekt belysning, riktigt bra stämning.

Tyvärr så hade jag inte med mig varken kamera eller musmatta för signeringen. Det var lite tråkigt, borde ha tänkt på det lite mera. Men det var lite konstigt och vara där för jag träffade en snubbe från mIRC och SC2 kanalen där runt halv två för att käka BK och sen dra o köa.

Det var lite nervös och man hade inte mycket att snacka om förutom Starcraft 2 då, men det blev lite chill och sen var vi så uppslukade av att se proffsen spela gudabegåvat så man han inte säga mycket. Men fan vad kul det var hur som helst.

Var efterfest efteråt men vi drog inte dit utan hem istället. Jävligt tråkigt att MC tog hem det (även fast han är typ min Starcraft 2 favorit) men jag ville se Jinro eller SjoW ta hem det eftersom de var svenskar. Men det blev MC mot WhiteRa i finalen och alla ville se WhiteRa ta hem det. Snubben är ju råskön, absolut den skönaste människan på denna jord!

Hur som helst så kom min leverans från EO idag och jag har vart och köpt lite extra tillbehör, så jag börjar imorgon med att gå upp, sedan att gå till gymmet inte senare än en timme efter uppvaknande, motionerar en timme. 6-7 dagar i veckan, 1 timme om dagen. Sen tänkte jag promenera/fotboll/basket de dagar som de andra gör något liknande. Så det är bara lite extra liksom.

Får se hur detta går, jag hoppas detta blir bra. Då har jag gått ner en heeel del på 2 månader. Det gäller bara att tabletterna fungerar och dämpar hungern och dödar aptiten så ska det inte vara några problem :). Dock är mitt knä inte redo för att gå/springa :S. Men jag får ta det väldigt lugnt och gå i väldigt, väldigt lugn takt på gymmet imorgon.

Ciao!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu