Stockholm Invitational

Drar ett snabbt inlägg för kl e snart fyra och jag måste sova. Imorgon ska jag upp vid typ 11 för att dra till Stockholm Invitational (Dreamhack evenemang och Starcraft 2 turnering).

Det är åtta av världens största och bästa gamers som kommer dit och ”battlar” om 100 000kr, det är en ENdagsturnering. Håller på från ca 14 till 21 eller något. Fatta den timlönen för den som tar hem det. Alltså bara vinnaren som tar hem allt, resten får åka hem med gråten i halsen.

Jag tror att MC kommer att ta det, han är så jävla solid som det bara går. Men jag hoppas självklart på Jinro, han är kungen. Dock spelar han Terran, så det är lite tråkigt :).

Men ska möta upp en snubbe från mirc jag snackat med, vi har tydligen träffats förut (antagligen). För när jag praktiserade på Nexuz för sisådär 5-7 år sedan så var han typ lite av en stammis där, och då lär jag ha träffat honom. Men jag känner inte igen hans namn från då, så att vi får se. Ska bli kul och lite weird o träffa nån bara sådär.

Men you got to do what you got to do eller något sånt för nerdhetensskull. Kommer bli jävla kung i alla fall :). Hoppas jag kan gå helt normalt imorgon så jag slipper kryckorna dock, ajuste. Fixade kryckor idag för mitt trasiga knä, men det har blivit asmycket bättre över dagen/kvällen så kan typ gå utan nu men det ser rätt weird ut bara.

Och jag vill inte gå dit imorgon och se ut som jag har nå handikapp för jag haltar så mycket. Så kanske tar kryckorna ändå HAHA. Nej men antagligen inte, lär kunna gå rätt normalt imorgon. Men ska bli kul, blir fedt. Hoppas det blir en fet nördefterfest efteråt. Inte för jag har pengar, men lätt värt det! GONATT!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu