blä

Igår (lördag) blev ingen riktig höjdare men det var bättre att komma ut än inget i alla fall. Drog till Kicko och drack lite öl o snacka skit o glodde på massa grejs, sen kom Pata och vi snackade mer skit o drack öl o glodde på mer grejs :P. Sen drog jag o Kicko till hans brud sen blev det inte mer än så, jag lämnade dem redan vid 11-12 typ så dem fick mysa satan.

Men ja, nu har jag hela natten drömt om Fanny, hela tiden. Varje sekund känns det som. Och drömmen gick bara om och om igen typ. Enda jag kommer ihåg är att jag fick ett sms av henne, från hennes nr. Där det stod nåt i still med ”jag saknar dig” blabla. Sånt där, jag kommer inte direkt ihåg vad det stod liksom..

Trodde det var på riktigt. När jag vaknade upp första gången så log jag och var jätte glad för att sen inse att det bara var en dröm. Jag brukar aldrig drömma saker jag kommer ihåg eller så. Det händer väldigt sällan iaf. Och jag förstår inte varför det var tvunget att vara saker om Fanny. Kunde väl varit nån slampa istället.

Aja, så det gör min dag lite sämre redan där. Men jag ska iväg o lira fotboll med krapparnakrus. Eventuellt spela lite basket, röra på sig lite i alla fall. Hörs senare, pussshej

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu