ajaj

Började med att dagen började riktigt bra. Jag vaknade sent, runt två eller något. Så säger Patrik på Skype typ en kvart senare att de ska dra o spela fotboll och jag drar väl ner dit vid tre eller något. Sen så har det väl varit två timmar eller så som det har gått ”perfekt”.

Så skulle jag dribbla förbi nån, vet inte vem det var men ja typ Pata eller nån, men hur som.. Jag vred knät ”ur led” på något sätt. Jag hörde och kände att hela knät åkte till höger sida av benet och tillbaka. Och den smärtan var nog top tre av någon smärta jag någonsin har känt.

Jag låg där och kunde knappt andas för det gjorde så ont, ville bara spy av smärta :p.  Och låg där i typ 5 minuter, satte mig upp och försökte ställa mig och ja, det gick ju men jag kunde knappt gå. Sen fick jag gå hem hela vägen från planen med ett ben, det var mindre kul, sträckan som tar tre minuter annars tog 15 typ haha.

Men nu sisådär 6 timmar senare så är knät bara värre och jag har ondare nu än då, det värker inte speciellt mycket just nu när jag sitter ner eller inte anstränger den, men när jag ska ställa mig upp så vill jag bara skrika av smärta, och har gjort det också, haha.

Så jävla otur man har, men ja. Imorgon blir det vårdcentralen, lär vara ännu mer svullet och lika ont imorgon om inte ondare, hoppas fan det fixar sig i alla fall. Orkar inte bli typ förlamad eller något, haha fan vet jag. Men kryckor ska jag ha, fan jag vill kunna röra på mig lite.

Har haft problem med knäna sen länge, har inte gått ill nån läkare om det dock. Men jag borde nog göra det imorgon som sagt och säga att detta var inte första gången (dock den absolut värsta). Brukar bara vara att jag känner hur den snärtar till ibland av ingen anledning när jag går. Speciellt om jag springer då händer det rätt ofta. Men det är som sagt inget som gör ont mer än 10 sekunder.

Men jaja, tack o hej!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu