ingenting

Inget har hänt idag heller, vaknade ganska sent idag. Runt 15:00, vilket var drygt. Men skönt att sova ut. Fick inte mitt paket från EO idag heller, börjar noja satan. Får jag inte det imorgon så vet jag rätt säkert att det är fucked up och jag ska spam maila satan.

Men men, imorgon är det fredag. Hoppas som fan att det blir lite krök eller något, vet inte. De kanske redan är trötta på mig :p. Får se hur det går, men öl blir det hursom, framför datorn eller inte får man väl se.

Aja, hoppas verkligen skitet från EO kommer imorgon så jag kan börja köra igång. Då blir det att fixa dygnsrytmen och allt så jag inte fuckar upp allt på en gång. Måste fixas. Gymma 1 timme om dagen och antagligen promenad när/om jag orkar på ungefär 30-60min också om dagen. Måste tagga satan.

Jag får ju ligga med Belle om jag når min målvikt, bästa motivationen ever eller? Javisst, så det får väl bli så. Lär ju ta ett tag men det är det ju värt, haha. Vi har ju bara haft sisådär 6-7 års förspel, så det blir ju hur bra som helst detta, eller vadå? Haha.

Nej men ja, vad mer har jag att säga.. Typ önskar mig själv lycka till när jag börjar köra. Måste sluta med det enda jag älskar i livet, kebab, pizza, cola och godsaker. Kommer bli svårt men måste lyckas den här jävla gången. Finns inget annat på kartan. MÅSTE FUNKA!

YouTube Preview Image

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu