night goes on

Helt nerdrogad av Flux Pavilion, snubben är ett geni. Älskar allt han gör. Sån jävla lust o dra på all out dubstep kryssningen den 29:e April. Men det kostar ju pengar det med och då ska man ju få med folk, lär ju inte gå då alla är gay.

Men men, jag är ute efter mer dubstep, börjar bli lite tunnt, måste ha mer bra skit! Så kommentera, skicka på msn, facebook what so ever, länk till spotify helst, om det inte finns så youtube. Men se till att det är snuskigt och inte nå typ.. Casda remix eller något sånt skit.

Och våda inte kalla pendulum för dubstep, nej. Hur som helst, händer inte mycket idag, väntat ut dagen. Inget händer på hela dagarna ibland, och det är grymt tråkigt. Spelat lite, kollat lite BB, kollat en ny serie vid namn ”Camelot” lite B men helt okej att titta på om man inte har annat att se.

Aajuste, såg ”The Green Hornet” igårkväll, riktigt skön komedi med snubben från pineapple express, glömmer alltid hans namn. Men han är med i alla bra komedier nuförtiden typ, och röker alltid på och grejer, skön snubbe helt enkelt.

Och japanen är ju ännu skönare, riktigt grym rulle. Har fått blandad kritik, vissa hatar den, vissa tycker den är okej. Och vissa älskar den, sånna som jag, typ. Men se den, absolut råskön! Lätt en 7:a iaf, vilket är bättre än medium, så go.

Vad mer finns det att informera mina kära tre läsare om tro. Kanske att jag hoppas att det blir en lika bra helg nästa vecka som den jag hade innan? Ja typ så, I guess. Sen tycker jag synd om Isabelle också som ligger insjukad och har massa roliga saker framför sig men hon bara är sjuk i flera veckor.

Så jag ska be för henne, ELLLERRRR INTE. Puss,  men hur som, dubstep räddar en lite sämre dag, och jag har lagt mig med ett smile på läpparna fler gånger på 1 vecka än vad jag gjorde dem föregående 3½ månaderna.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu