mhm

Jadu, idag är totaldepp. Jag känner verkligen hur ingen gillar mig, totalt nerskitad. Och jag vet inte hur länge jag orkar med sånt här skit.  Jag önskar jag bara kunde ta en kniv i köra in den i varenda människas jävla ansikte. Det är hur jag känner.

Jag är så jävla trött på mitt liv att det finns inte. Ja, jag pluggar, skaffar mig en framtid, jag ska börja träna igen och ta tag i det på riktigt, inte halva vägen. Hundra procent igenom. Men vad ska jag göra sen då? Fattar inte fortfarande. Återföd mig, så jag får göra allt rätt bara.

Finns nog ingen som kommer kunna förstå mig, då inte ens mitt ex gjorde det och hon var ändå den enda som ens förstog mig ens till hälften. Jag vill bara ha tillbaka henne.. varje dag, hela tiden.. Tänker på henne hela tiden. Folk snackar att tiden läker alla sår..

Och jag säger bara.. Kanske för er för ni har inte upplevt det jag har. Så dra åt helvete. Pallar fan inte, mår så jävla piss. Har lust att spränga hela jävla världen.

YouTube Preview Image

Kommer ihåg denna från när jag var yngre. Men aldrig kunnat relatera mig riktigt till den, men nu sitter jag och storbölar som en tönt. Orkar inte leva.

One Response to “mhm”

  1. GoldenTabs Says:

    BDU0tA https://goldentabs.com/

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu