Kom på

Kom på att jag inte dragit ett inlägg idag, men kör en snabbis nu sisådär 04:10 på natten, har inte gjort ett skit idag. Snackat massa skit bara med massa olika folk och glott på Big brother, inte pluggat alls idag, lol. Dåligt av mig.

Eller jajuste, betalde och får snart EO hemskickat, nice nice. Så jag börjar träna nästa vecka och äta minimalt, sen är det vår och då hoppas jag på att folk ska spela massa fotboll som förra året så kan jag vara med där och gå ner lite extra av det också, alltid kul med fotboll.

Och ja, rolig natt i alla fall, snackat med random folk på Skype, haha.. Sjuka människor, folk jag inte känner alls ringde upp mig o vi har snackat i timmar, ohlol. Men men, det vär rätt random och rätt skönt o ha folk o gagga med som man inte känner alls..

Sen är det fredag snart, hoppas man får hinka då, blir ju dynga på lördag iaf då äre 30-årsfest om jag inte redans sagt det, antagligen har jag de i ett tidigare inlägg, pusshej

Ajuste, puss på ”belle” eller ”bello” eller vad du nu heter och läser detta. Hatar dig så djävulskt.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu