ett inlägg

Jajo, klockan är strax efter halv 12 och jag vet inte vad jag ska göra. Allt känns så tråkigt, jag känner mig så jävla rastlös hela tiden, kan inte sluta skaka, vill komma ut och göra saker. Men det är fan inte lätt, vad kan en snart 22 årig man göra själv för att fördriva tiden? Tips tack, inte nå jävla ”Gå en promenad”. Idioti.

Ja, jag ska börja träna snart är tanken, men det är en timme om dagen, woho. Ge mig något som är i alla fall längre än en timme så blir jag glad. Jag bara klagar och klagar, och folk klagar på mig för jag klagar, so what. Fuck you, ingen tvingar dig att prata med mig och jag hade inte behövt klaga om jag hade haft ett liv.

Anyway, börjar tära satan, det är grymt svårt att sova om nätterna, mycket svårare än normalt, sen vaknar man på morgonen utmattad och känner att jaha, same old shit. Man känner sig inte så jävla pigg på att leva när man spenderar 16-18 timmar om dagen framför datorn på raken varje dag för att sen gå och sova.

Även om jag accepterar läget och jag antagligen förtjänar allt det så är det sjukt jobbigt. Men whatever, vad har jag gjort idag, jag har typ.. Pluggat, gjorde klart en hel delkurs i alla fall, var fan på tiden att plugga. Jag gjorde världens sämsta grej och jag kommer antagligen få IG på just den delkursen.

Har typ 500 delkurser kvar, men vad ska man göra. Livet är hårt, det är det enda jag gjort som står ut från det gamla vanliga, annars har det varit som sagt.. Big brother, serier, spela, försöka säga hej till folk, snacka skit på msn, glo mer, glo mer, lite till. Skaka på benen, skaka på hela kroppen, må dåligt, garva lite, må dåligt, gråta lite, må dåligt, garva lite, fnissa lite.

Osvosv, usual fucking day, hej och hå livet leker. Den som tar livet av mig får bra betalt, jag anordnar allt innan.  Tackhej,

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu