ångesthej

Mhm aa, vaknade halv sex idag. Det var grymt drygt, jag har som sagt ingen mobil, för laddaren hade gått sönder. Så lånade en mobil som inte heller hade laddare men batteri. Och jag ställde alarmet på den på halv ett på eftermiddagen, la mig väl runt halv fem typ.

Och ja, då har batteriet dött under natten, wtf? Och då ringde inte alarmet och jag vaknade halv sex. Lackade satan och hade lust att slå folk i ansiktet, så jävla ångest. Men anyway, blev ingen innebandymatchgrej igår för de hade redan åkt så fick stanna hemma framför datorn, så det var lite gay, men vad ska man göra.

Men hur som helst, drog till Kina för de skulle dricka lite öl där så jag käkade och så fick jag köpa Patriks gamla mobil för 100 spänn, sjyst som fan och nu har jag en helfungerande mobil som dessutom har kamera och musik haha, typ aldrig haft en mobil förut som har båda sakerna, jag skiter i vilket liksom när jag köper en ny.

Men men det var skönt och få en ny mobil i alla fall, och ja, jag hade planer på att dra till nynäs idag och träffa den dära bruden men det blev inte av eftersom jag vaknade så sent och jag kan inte direkt åka nu. Men men, blev ju som det blev, får bli en annan dag.

Men ångest i alla fall att vakna så sent, suger att sova bort dagen sådär även fast jag inte gör ett skit, men nu kommer jag aldrig kunna sova inatt, okej att jag lägger mig 5 annars, men nu kommer jag ju bli trött runt 10 på morronen kanske? Så det är sjukt irriterande, så måste nog vara vaken till imorgonkväll.

Sen så ja, allt är upp och ner bara, hata. Ciao.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu