Shinedown

YouTube Preview Image

Så jävla perfekt, så jävla rakt på, allting bara stämmer. Summerar hela jävla relationen till 99.9%.. Jag gjorde det för oss, även om du tog initiativet och jag avslutade det på riktigt.. Jag gjorde det för för oss, för dig.

Jag vet att du mår så jävla mycket bättre nu utan mig, jag ville göra det så många gånger så du skulle få leva med en riktig kille, som kunde ge dig allt. Så många gånger, men då var jag självisk och tänkte inte på det. Så jag släppte taget om dig till slut.

Jag hoppas du får allt du önskar, att du lever ett lyckligt liv framöver, att du gör det bästa av allt. Stå upp för dig själv, var den kvinnan du har blivit till max. Du kommer komma långt, du kommer få allt du önskat dig, jag vet det. Du var det bästa som hänt mig, och jag vet att jag aldrig kommer få uppleva det igen.. någonsin.

Saknar allt med dig.. Jag saknar varenda liten del av dig, ditt skratt, dina silkeslena läppar, ditt temprament.. Allt…
Varenda sekund tänker jag på dig, varenda film, varenda låt, varenda sak jag gör, du är där med mig. Det är jobbigt, men jag kan inte släppa taget. Du var den jag skulle ha en framtid med.

Jag kan säga såhär snart 4 månader efter det tagit slut att jag vet att du alltid kommer vara kvinnan i mitt liv. Det spelar ingen roll. Jag blockerar ut ALLT som hänt mig och andra, men dig går inte att blockera, det går inte. Du är den enda som bryter ner min vägg och då är du inte ens här..

Du var min räddning, du gjorde mycket för mig. Utan dig kanske jag inte hade levt idag, jag vet inte. Du ändrade min syn på livet totalt, jag hade aldrig kännt av något liknande, du stöttade mig i allt och du fanns där i dåliga och bra stunder, du stod ut som ingen annan, dag efter dag.

Jag är dig evigt tacksam att du skänkte mig något antagligen 90% av världens alla människor aldrig får känna. Du gav mig allt. Jag är på botten nu, men jag vet att på grund av dig, det jag kände för dig så kommer jag alltid att ha en gnutta av det i mig kvar, och det kommer hjälpa mig att bli starkare.

Jag var allting med dig, jag kommer alltid att älska dig, tänka på dig, komma ihåg dig.. varenda eviga sekund.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu