tråk

Inte bättre inlägg idag inte.. Glott verkligen hela dagen sen klockan 14:00 på Big Brother live utan att överdriva. Men det var i alla fall en kul dag att titta på. Martin och Patrik åkte in i Oasen med de tre ny tjejerna och Martin hånglade upp den blonda och pulla henne och han runka av henne o allt..

Det var sjukt kul att se, han körde verkligen köttartekniken, ingen feeling bara köttade utav bara helvete, road till max.
Sen drog Patrik över den svart/brunhåriga whatever bruden och duschade nakna hela tiden och han pulla henne o sånt roligt också, men han var inte lika rolig som Martin, haha.

Anyway jag är inget sexfreak men jag har i stort sett haft sex regelbundet sen vadå, jag var 17? Hade väl en paus där på öh.. Ungefär ett år, lite mindre. Men sen dess har det vart sex ofta, inte vart utan fler än ett par dagar, eller ja, blev ju nån vecka här och där när nån var utomlands eller man bara inte palla, men ändå.

Nu har det gått typ.. 6 veckor, kanske 7.. Sen sist och jag pallar inte -.-, kåt ständigt och tar ut det på stackars flickor utan att tänka på det och snuskar mig, jag är äcklig. Ring mig på 072276.. nej skoja bara.. Eller nej ring mig, jag ger ut gratis, haha.. Fyfan, förlåt, men jag är mänsklig.

Man märker inte av hur beroende man är av något förns det är borta som sagt.. Innan var det okej, det var lätt att vara utan en vecka, det var ingaaa problem för man visste att aja hon kommer imorgon spela roll, de lugnt. Man visste helt enkelt, och nu när man vet att aa näe, funkar inte så.. Så är det fan brutalt jobbigt.

Anyway, jag låter säkert efterbliven och det skiter jag i som vanligt, men sex är nice i alla fall, så kör bara era lucky bastards som har allt. Fuck you all, osv.

Lämnar er med världens bästa låt. Snacka om att vara en talangfull flicka, absolut bästa sångtexten och låten jag hört på minst ett decennium.

YouTube Preview Image

Haha, visst.. visst.. Sjukt bra, eller inte. Hur kan en sådan låt ens bli släppt.. Det är fan värre än Justin Bieber som sjunger om riktig kärlek när han är typ 14. Men ja, i US kan man göra gammal fittsaft till guld så det säger väl allt..

Hörs imorrn!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu