Rise Against

YouTube Preview Image

Underbart, Rise Against nya platta genomlyssnad ca 500 gånger idag. Jag är glad, men jag skulle bli gladare om jag fick se dem live på lördag. Men det verkar bli enmannashow för mig då.. Kanske får bli det tyvärr.. Men känns jävligt skämmigt..

One Response to “Rise Against”

  1. Melinda Says:

    Det blir bara pinsamt om du gör det pinsamt. Folk är alldeles för fulla av sin egen skit för att bry sig ändå. Och bättre vara en ensam loser som gör nåt, än en som inte gör ett skit. Dessutom visar det på självständighet att kunna ta sig fram i livet på egen hand, om så bara för nån timmes underhållnings skull. Kan du roa dig själv blir du bättre på att roa andra! :) You shall not be needy.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu