fitt bloggproffs

Bloggproffs suger, deras sida är nere varje dag, hela tiden. Den är seg som få, tar 10 minuter att publicera ett inlägg och skit. Så kunde inte göra ett inlägg igår för att sidan var nere och jag var trött o gick o sov istället, blä.

Hur som helst, vaknade runt halv fyra idag, inte bra. Men men, vad ska man göra. Sen dess har jag bara glott på facebook, big brother och så vidare. Hade totalt glömt att Rise Against nya platta kom igår/förra veckan i vissa andra länder.

Men lyssnat igenom den nu och det är skit bra faktist! Topp 3 favoritband genom tiderna btw för dem som inte vet det om mig, såg dem live i Oktober 2009 på Arenan, det var en bra dag. Mycket bra dag, fan vad glad jag blev.

Men hur som helst, jag älskar plattan och jag vill se dem live på lördag igen, de är inte ofta de är i stockholm liksom. Jag funderar på att gå ensam, men det känns så jävla lame? Iof var bland de bästa konserterna i mitt liv på Peace & Love 2009 när jag fick se Gogoll Bordello helt ensam för de andra skulle se Timbuktu.

Fyfan vad röj, jag stod inte still en enda sekund och jag slogs och blev slagen, fan vad roligt det var. Gick ner 10kg under den 1½ timmen utan tvekan. Och ja, det var ju lyckat. Så kanske gör det ändå. Får se om nån vill med eller inte, men det börjar bli lite ont om tid, lördag.. 3 dagar.. Bah. Kom igen någon, följ med. Blir bästa spelningen någonsin, nya plattan ute och ny glöd.

One Response to “fitt bloggproffs”

  1. Annika Says:

    Håller med om att bloggproffs borde se över sin prestanda!! Alldeles för seg!
    / Annika

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu