lol

Skön dag ändå, haha, klockan är över 7 på morron och jag ska snart sova. Men fyfan, jag har suttit som vanligt framför Big Brother hela dagen typ. Hur som helst, på BB-Chatten så har man sett samma folk och två av dem, en snubbe och en brud har jag på msn nu, och dem båda känner varandra sen 10 år tillbaka, haha.

Aja hur som helst, det är en brud som verkar fett snäll, hon verkar vara en riktigt skön typ, och hon är helt sådär galen som en tjej ska vara för att jag ska gilla det. Men i alla fall, hon verkar fett snäll?

Hur som helst så tycker jag det är synd, jag är ute efter vänner och alla andra är ute efter typ, knulla. Men jag kan tyvärr inte det, jag hade jätte gärna gjort det. Men jag orkar inte. Men jag är lätt att gilla, låter arrogant men det är sant när det gäller nätet, helt annan sak irl :’D

Lätt att gilla när det gäller att se ett fåtal utvalda bilder på mig där jag ser bra ut och på msn eller liknande, det är enormt enkelt att gilla mig. Jag har märkt det,  finns inte en enda brud jag snackat med över nätet som inte vill träffa mig, eller ja okej det finns.. Men de brudar jag snackar ofta med som jag aldrig träffat vill träffas, vad fan är det bra för?

Kan jag inte få den egenskapen på riktigt istället? Jag kan inte träffa någon liksom, jag orkar inte göra någon besviken, för de söker ju mer än vänskap och jag vill inte göra dem besvikna, lol. Jag fattar hur som helst att det låter sjukt för er, men så är det i alla fall. Men going on to other cases.

Jag hittade en ny serie idag vid namn ”Raising Hope”. Riktigt bra, handlar om en snubbe som är jävligt ung och råkar få barn med en brud som är cepe och han tar hand om henne med sin white trash familj. Rikigt bra serie faktist, riktigt bra. Kul som fan, lite som Solsidan fast i ghettot med yngre folk (lolololol).

Aaanyway, jag lirade lite Starcraft 2 idag också faktist, inte gått bra. Förlorade alla games och ja, värdelöst spel, hatar skiten. Blir så frustrerad att jag slår sönder saker, går ju inte.. Och jag har inte pluggat något, jag har projekt som jag har 2 månader på mig att göra, har ca 1 månad kvar nu.

Haha, jag har inte skrivit ett ord. Fyfan vad jag gillar detta. Jag kommer nog inte klara denna, blir IG direkt, men vad ska man göra, livet är hårt ibland, jag orkar inte. Men men, nu har jag skrivit av mig lite och jag kommer ta mina glada tankar och försöka sova.

Men nej det kommer som vanligt bli tankar där jag tänker på mitt ex i minst en timme eller två innan jag kan somna för hon är alltid det enda jag kan tänka på, dag in.. dag ut.

Men vi hörs imorgon. Förlåt att min blogg är tråkig, jag orkar knappt lägga bilder till inläggen något mera så bloggen ser lite fräschare ut och är lite mer läsarvänlig, men jag kom på, varför fan ska jag göra det för? Orka bry sig.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu