deppdag som vanligt..

Jao, blev ingen utekväll. Blir som vanligt att sitta framför datorn och deppa sönder, alla tankar går bara åt ett håll och det är mitt ex. Jag vet inte hur länge jag klarar av det här. Det blir inte bättre med tiden, folk snackar skit. Det blir bara värre, varenda sekund jag inte sysselsätter mig så tänker jag bara på henne..

Varenda jävla natt är en pina.. sista jag tänker på när jag somnar är henne, första jag tänker på när jag vaknar är henne..
Vad ska man ta sig åt? Fattar faktist inte, och jag försöker verkligen komma ut, jag frågar alla jag vet, på facebook, msn, skype.. jag frågar alla..

Men ingen är ens intresserad av att ha mig med ut, alla ska göra något, men ingen frågar mig. Jag måste verkligen vara riktigt jävla jobbig, jag antar att jag förtjänar att sitta framför datorn och tänka på hur jävla glad mitt ex är som slipper mig nu, som är ute och har kul med sitt singelliv och knullar så många hon bara kan.

Jag önskar det bara fanns en knapp som man kunde trycka på så levde man inte mer, så man blev av med allt skit, bara totalt mörker, inga känslor, inge tankar, ingenting. Man bara är död.  Jag må vara en svag människa, jag lever i fucking misär och ingen vill ha något med mig att göra..

Men vad ska jag göra, jag försöker verkligen nå ut till folk, jag försöker göra saker, jag vill följa med på helger, men jag får inget svar, vad ska jag göra om folk inte har lust att ha kul med mig, om folk hellre sitter och glor på datorn en helg eller ska ut men verkligen inte vill ha med mig.. Allt sånt dära crap, jag mår helt enkelt skit och jag borde egentligen sluta bry mig om allt.

Aja, jag vet, enda jag gör är att whina på min blogg, hur jag hatar allt och alla.. hur jag försöker men ingenting vill fungera.. allt sånt där crap.. Men jag tvingar som sagt ingen att läsa min blogg.. jag kanske länkar den på facebook så vissa får insikt i vilka idioter dem är och sånt skit som är oviktigt..

Jag är inte personen som jätte gärna snackar enskilt med en person om mina problem, jag har haft nån sån förut, men jag pallar inte det.. Jag vill inte vara till besvär, då tvingar jag dem att prata och deppa med mig. Men nu tvingar jag ingen, jag ger alla ett alternativ i att följa min misär och min olycka.

Vissa frodas i den och vissa inte, vilket som spelar ingen roll för alla är kuksugare ändå.

Samtidigt som ni läser min blogg kan ni gärna gå in på

http://steelseries.com/10?code=aEI1x06H

och regga er dära och vinna ett helt gaming kitt. Mus, tangentbord, musmatta, ”eyewear” (lol) och en MSI Notebook aka bärbar dator som kostar mer än din lägenhet. Jag skulle uppskatta det väldigt mycket eftersom det enda jag har i mitt liv är en dator, utan den hade jag nog legat inne på ett psyke eller legat död i någon gränd någonstans.

One Response to “deppdag som vanligt..”

  1. yo Says:

    Halebop

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu